Ga naar inhoud

eroos

Leden
  • Items

    320
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Bedankt heren. Weer wat geleerd!
  2. Naar mijn weten bestaat imagewin niet...!? Meer smaken dan onderstaande zijn er niet: Relatief pad file:MijnDocumenten/test.xls Volledig lokaal (Mac OS) filemac:/MacintoshHD/Gebruikers/JanSmits/Documenten/test.xls Volledig lokaal (Windows XP) filewin:/C:/Documents and Settings/j_smits/Mijn documenten/test.xls Volledig lokaal (Windows Vista) filewin:/C:/Gebruikers/j_smits/Documenten/test.xls Volledig extern (Windows) filewin://ComputerVerkoopafdeling/GedeeldVolume/Excel-bestanden/test.xls FileMaker Network fmnet:/192.168.10.10/database.fp7 Daarnaast is het zo dat variabelen niet worden ondersteund in bestandspaden die zijn opgeslagen in containervelden.
  3. eroos

    computercrash

    Als je 9 gebruikt moet je de helpdesk bellen. Anders is er niets aan de hand en kun je gewoon fm installeren.
  4. Je zou dit wel voor elkaar kunnen krijgen met de webviewer in Filemaker. Je moet voor gebruik hiervan wel ruime kennis van HTML hebben.
  5. IK heb een oplossing voor je toegevoegd, gebaseerd op invoiceregels. Zoals je ziet heb je nu onder het broodje de inhoud ervan (wel even op schermafdruk klikken, voor een mooie opmaak.). Eet smakelijk! relatiegrafiek.fp7
  6. Ja, dat kan wel. Zodra je wil weten hoeveel je in bestelling moet nemen dan kun je niet anders dan uitgaan van de invoiceregels. Daarop resumeer je je data. Zie voorbeeld. relatiegrafiek.fp7
  7. Ik heb een voorbeeld gemaakt. Het script staat in het menu. relatiegrafiek.fp7
  8. Wat zijn de andere 11...? Ben niet nieuwsgierig, wil alleen graag alles weten.
  9. Plaats een containerveld op je layout en sleep daar eens een document in...!
  10. Kijk eens of je niet naar de verkeerde gerelateerde tabel / TO verwijst. De TO die voor de portal gebruikt wordt moet dezelfde zijn als waar je naar verwijst in je script.
  11. ... is dit niet wat je zoekt... : http://www.clarify.net/viewtopic.php?f=4&t=5108&p=32254&hilit=eerste+jaar#p32254
  12. Zie: http://www.clarify.net/viewtopic.php?f=3&t=4690&hilit=rony+lock Succes!
  13. Controleer eens de printerdriver versie. Daar kan verschil in zitten. Wat als je de printer op de server installeert en deze deelt op het netwerk. Dan heeft iedereen dezelfde printer en heb je geen verschil in drivers. Moet je natuurlijk wel een netwerkprinter hebben of deze direct aan de server kunnen hangen.
  14. ... is het zo niet opgelost.... ?! VB_afbreken_gedeelte.fp7
  15. Daarnaast hebben we ook nog de optie object info. Hier kun je per object aangeven hoe de ankerpunten moeten reageren op het vergroten en / of verkleinen van het scherm. Zie afbeelding:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...