Jump to content

Nico

Leden
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 1. Dank je wel Menno, ik ga ermee aan de slag!
 2. Wie heeft er ervaring met de implementatie van ICEpay en FileMaker? Een klant van ons heeft dit nu half werkend, het is ontwikkeld door een PHP ontwikkelaar in Engeland maar niet op de juiste manier. Ik heb het zelf geprobeerd, ook een test omgeving bij ICEpay aangemaakt maar ik kom er met ICEpay niet uit. Daarom mijn vraag of iemand de implementatie af kan maken. Dus ervaring gezocht met ICEpay & PHP & FileMaker
 3. Wanneer worden de velden gevuld waar die relatie op is gebaseerd? Je zou eens kunnen kijken naar de script stappen Refresh Portal of Refresh Object. Misschien lost het refreshen van het portaal het probleem al op.
 4. Ik begrijp er niets meer van, ik probeer een backup van een bestand van een klant te openen die is beveiligd met EAR. Ik weet het wachtwoord, ik kan het live bestand op de server van de klant daarmee openen. Maar een backup kan ik er niet mee openen. Ik heb de backup al naar mijn eigen computer overgehaald en geprobeerd met FileMaker 17 te openen, lukt niet. Ook op onze testserver lukt het openen ook niet. Heeft iemand nog een goed idee?
 5. Maak je gebruik van filemaker server 12? Dan zou het daarmee iets te maken kunnen hebben: https://community.filemaker.com/thread/76190?start=0&tstart=0
 6. FileMaker Pro 14.0.3 and FileMaker Pro 14.0.3 Advanced Updater http://help.filemaker.com/app/answers/detail/a_id/15295 This software adds support for Microsoft Windows 10 and OS X El Capitan version 10.11, and fixes bugs. Nu heb ik de laatste week het ook niet echt in de gaten gehouden maar op de FMsummit ging het er over dat de update voor El Capitan nog steeds niet beschikbaar was maar blijkbaar is die er al sinds vorige week dinsdag. Huh??
 7. Nico

  HTML collectie

  Geweldig!! Ik zat er al op te wachten Ik ga al vast met de huidige voorbeelden stoeien en hoop natuurlijk dat er veel meer moois bij gaat komen!
 8. Nico

  runtimemoduul maken

  Volgens mij moet je dan toch helaas een windows omgeving creëren (parallels of iets dergelijks) en daarop nogmaals Filemaker Pro Advanced installeren. Dan kan je voor Windows ook Runtimes maken.
 9. Nico

  alternatieve loop voorIWP

  De juiste plaats voor het bestand waar het javascript in staat is de webserver map, niet de IWP web map. Ik merk wel dat de webserver wat tijd erover heen laat gaan voordat het werkt. In het filemaker bestand in de webviewer staat dan als URL: "http://localhost/timer.html" In het Filemaker bestand geeft hij bij mij aan dat er geen verbinding met de server mogelijk is, maar dat komt omdat het filemaker bestand gehost op de server natuurlijk die webmap niet kan vinden. Het rare is nu wel dat ik een button script niet kan aanroepen en wanneer ik een alert doe dan gaat dat goed na de opgegeven tijd. setTimeout('alert("op time")',5000); --> dit werkt bij mij Kijk eerst maar even wanneer je het bestand in de juiste map zet of het goed gaat.
 10. Nico

  alternatieve loop voorIWP

  Misschien ook interessant om even door te lezen: http://fmforums.com/forum/topic/77766-client-side-javascript-in-iwp/
 11. Geweldig ! Hier ga ik vanavond maar eens mee aan de slag ! Ik had de voorbeeld bestanden van jou helemaal over het hoofd gezien, sorry
 12. Nou was er zo'n mooi voorbeeld op de fmsummit met het gebruik van Groovy, het omzetten van data in IWP naar een te downloaden excel bestand. Maar als groovy leek, hoe pakken we zoiets aan?
×
×
 • Create New...