Ga naar inhoud

ritskie

Leden
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ritskie

  1. Goedemiddag,  


    Ik loop in FM 15 / GO 16  tegen een probleem aan. Ik heb een tabel offerte en een tabel offerteregels, deze worden middels een script omgezet naar een factuur, deze bestaat uit de tabellen facturen en factuurregels. De gegevens worden overgezet door ze naar tijdelijke bestanden te exporteren en vervolgens weer te importeren. Dit werkt op een PC/ Mac (FM 15) prima maar in Filemaker GO niet goed. Inmiddels heb ik een relatie tussen offerte en factuur gemaakt, dit werk goed. Nu moet ik alleen nog de offerteregels naar factuurregels zien te kopiëren. Iemand een idee hoe ik dit kan doen? Alvast bedankt. 

    (ik heb dit bericht ook in de categorie Fm Go geplaats maar krijg het daar niet verwijderd :()


    Grt 
      
    Richard 

  2. Goedemiddag, 

    Ik loop in FM GO 16  tegen een probleem aan. Ik heb een tabel offerte en een tabel offerteregels, deze worden middels een script omgezet naar een factuur, deze bestaat uit de tabellen facturen en factuurregels. De gegevens worden overgezet door ze naar tijdelijke bestanden te exporteren en vervolgens weer te importeren. Dit werkt op een PC/ Mac (FM 15) prima maar in Filemaker GO niet goed. Inmiddels heb ik een relatie tussen offerte en factuur gemaakt, dit werk goed. Nu moet ik alleen nog de offerteregels naar factuurregels zien te kopiëren. Iemand een idee hoe ik dit kan doen? Alvast bedankt.

    Grt

     

    Richard

  3. Hallo, ik kijk hier al een tijdje mee en kan bijna altijd wel een oplossing vinden alleen nu even niet.

    Ik heb denk ik (weet het wel zeker) een vrij simpel probleem. Ik heb 2 tabellen, een facturen tabel en debiteuren tabel.

    Als ik bij facturen in een record zit wil ik middels een script naar de bijbehorende debiteur in de tabel debiteuren terecht komen. Ik heb nu een script gemaakt waarbij als eerste het debiteurnummer in facturen wordt gekopieerd, daarna wordt er een script aangeroepen in debiteuren waarbij ik in de find mode terecht kom en vervolgens het debiteurnummer wordt geplakt in het debiteurnummer.

    Tot zover gaat het goed, wat er nu nog moet gebeuren is dat ik handmatig een enter moet geven omdat het script niet verder gaat dan het plakken in de find mode. Iemand een oplossing of andere idee?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...