Ga naar inhoud

ovvk

Leden
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Na 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de I.T. is het tijd voor mij om te stoppen. Echter heb ik nog een handvol klantjes die regelmatig een beroep op mij doen en die wil ik niet in de kou laten staan dus zoek ik een professioneel FM developer in de regio Rotterdam die (het liefst) werkt als ZZP’er. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een PB met daarin beknopt jouw ervaring met Filemaker en vakgebieden waarin je eerder projecten hebt gemaakt.
  2. Ik had je vraag weer eens niet goed gelezen, ik ging uit van een Windows installatie.
  3. Kijk of zowel Filemaker als outlook dezelfde structuur hebben. Dus beide 64bits of beide 32bits een combinatie van beiden geeft onvoorspelbaar gedrag.
  4. Ik gebruik hiervoor een Google API Invoegen vanuit URL [ Selecteren ; Met dialoogvenster: Uit ; Doel: Artikelen::QrCodePlaatje ; "https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=400x400&chl=" & "JouwQRCodeInhoud" ] Het veld QrCodePlaatje is van het type container.
  5. Dacht ik al, want dan werkt het wel. Zal de klant gaan vertellen dat er een update uitgevoerd moet worden. bedankt voor je info
  6. maak een nieuw bestand Ga naar de standaard of een nieuwe layout Plaats een afbeelding op de layout (in mijn geval een PNG) Ga naar browser mode. Voeg record toe En klik op schermafdruk App crash! OS11 Big Sur vs.11.0.1. FMPA 18.0.3.317 Is dat alleen hier of is deze Bug ook bij anderen reproduceerbaar? mvgr, Cor
  7. Probeer deze: Wanneer de bestanden accounts bevatten zonder password en de fmsadmin setting SECUREFILESONLY = true dan kun je die bestanden niet openen. (ik geloof zelfs dat je ze niet ziet) Je kunt dit oplossen door (tijdelijk) de waarde op false te zetten: fmsadmin SET SECUREFILESONLY=false Het beste is natuurlijk om ieder account van een password te voorzien.
  8. Hallo wie van de pro's op dit forum heeft eerder een Ouath connectie met Unit4 Multivers online gemaakt? Ik heb even niet de tijd noch de zin om het wiel opnieuw uit te vinden voor een éénamlige implementatie.
  9. Laat er een Patterncount op los: If(PatternCount(mededelingen;" Polis 11448899")>0;bedrag;0)
  10. Wat was nou uiteindelijk de oorzaak en hoe heb je dat opgelost?
  11. Kijk eens in de sleutelhanger en tik in het zoekveld "Filemaker", kijk dan of jouw bestandsnaam ertussen staat. Open (dubbelklik op de naam) de vermelding en klik op Toon wachtwoord, Na ingeven van het beheerders password zie je wel wachtwoord er aan het bestand gekoppeld is. Wellicht zie je daar dan de oplossing.
  12. Menno, Jouw oplossing werkt ook prima! Bedankt
  13. Banach, Ik dacht ook aan zo iets, ik sloop nu de eerste Tag eruit en zet die vervolgens weer terug, daarna verloopt het proces normaal. Overigens zou dat dan een onzichtbaar teken moeten zijn want de Json tekst begint echt met een accolade. In ieder geval bedankt voor het meedenken.
  14. Ls, Ik krijg uit een SQL database (Exact Globe Nxt) een Json geformatteerde query. Echter in eerste aanleg wordt deze niet goed geïnterpreteerd (Filemaker gooit een foutmelding) Wanneer je de Json-tekst bekijkt met JSONFormatElements($Jsontekst) dan krijg je de fout: ? * Line 1, Column 1 Syntax error: value, object or array expected. * Line 1, Column 2 Extra non-whitespace after JSON value. Echter wanneer je de tekst via het klembord kopieert en deze vervolgens in een Json Parser plakt dan is het een prima te lezen Json format. En nu komt het grote vraagteken want wanneer ik in de DataViewer de variabele aanpas met de data die op het klembord staat (dat is dus dezelfde data) werkt het ineens wel. Het lijkt erop dat de Ctrl+C en de Ctrl+V actie de boel repareert. Dat gebeurd ook wanneer je de knip en plak actie in een veld uitvoert. Het gedrag doet zich zowel voor op Win10 als onder OsX De cUrl optie "--crlf" meegeven biedt helaas ook geen soelaas Heeft hier iemand nog een idee om van dit fenomeen af te komen dan wel met een truc te omzeilen?
  15. Ik heb een dergelijk probleem eerder aan de hand gehad in een MS windows omgeving. Het bleek dat verschillende gebruikers andere PDF viewers gebruikten. Wanneer je een pdf bestand selecteert en daarvan de eigenschappen opvraagt kun je Aangeven met welk programma dit geopend moet worden. Kies daarvoor de PDF viewer die werkt op de systemen die altijd wel de preview tonen. Tevens dien je wel een geldig certificaat te installeren op de fm server om er zeker van te zijn dat FM pro er zelf niet voor gaat liggen. Echter wanneer binnen het netwerk het ene werkstation het wel toont en een andere niet zou ik eerst naar de pdf viewer keuze kijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...