Spring naar bijdragen

se7en

Leden
 • Aantal bijdragen

  289
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. se7en

  deactiveren scrollwiel muis

  Welke instelling dient men te gebruiken om het muiswieltje te laten werken in blader-modus bij een vergroting van bv 300 waarbij een deel van je layout buiten het scherm valt.
 2. Met mijn iphone, Ipad scan ik een barcode. Dit via een globaal veld om gegevens op te zoeken. Is het mogelijk dat ik dat globaal veld kan instellen zodat de iphone direct gaat scannen (bij actief veld) als hij de barcode opmerkt zonder eerst het symbool met onderverdeling (huidige datum, huidige tijd, huidige gebruikersnaam en streepjescode) te moeten selecteren.
 3. se7en

  Barcode 39 - problemen met pdf

  bedankt. werkt
 4. se7en

  Barcode 39 - problemen met pdf

  wordt opgeslagen als een naamloos.pdf bestand. Van zodra je het lettertype wijzigt op de layout lukt het om dit weg te schrijven. Momenteel heb ik het op lettertype "code 128" gezet en alles werkt.
 5. se7en

  Barcode 39 - problemen met pdf

  Naar papier lukt en met code 128 via pdf lukt het ook
 6. Indien ik in een layout barcode 39 gebruik dan is het mij onmogelijk om deze te bewaren als pdf. werd op verschillende laptops uitgeprobeerd.
 7. se7en

  FM Server 15

  Bedankt. Het is mij gelukt via dropbox en dat is voldoende.
 8. se7en

  FM Server 15

  Probleem is dat hij bij de nieuwe installatie op mijn Mac Mini de user en paswoord niet aanvaard alhoewel ik inlog als beheerder
 9. se7en

  FM Server 15

  hoe kan ik een user aanmaken in een daemon group zodat ik hem kan gebruiken met mijn FM server
 10. se7en

  FM Server 15

  Ik heb mijn FM server 15 geinstalleerd op mijn nieuwe Mac Mini. Het lukt mij helaas niet om het pad van de backups te wijzigen. Dienen er speciale rechten toegekend te worden aan deze map. Backups is wel op een externe drive
 11. se7en

  IIS Application Request Routing

  Dit probleem van de FM server 15 laat mij echt niet los omdat het geïnstalleerd was op een windows 10. Alle vakjes bij Filemaker zijn aangevinkt. Heb ook al contact opgenomen met FM maar daar geraak je ook niet verder. Moest er iemand toch nog een oplossing kunnen aanbieden dan probeer ik ze graag uit. Ondertussen hebben we ons beholpen met een MAC waar alles perfect te installeren is. Maar ik begrijp niet. Waarom voor enkele maanden wel en nu niet meer. Ondertussen heb ik internet afgeschuimd. Alles geprobeerd op systeem 7 met en zonder update alsook op windows 10.
 12. se7en

  IIS Application Request Routing

  Zelfs FMserver 16 geeft dezelfde problemen. Is dit afhankelijk van een toestel Steeds op zoek naar informatie
 13. se7en

  IIS Application Request Routing

  Bedankt voor de informatie maar het werkt helaas niet. Ik heb om dit alles te proberen de windows server 2012 r 2 geinstalleerd op een Hp i5 met 8 Gb intern geheugen en een ssd van 120 Gb. De installatie van de windows server is gelukt maar bij de installatie van de Filemaker server 15 kreeg ik opnieuw dezelfde boodschap (IIS ..... ). De versie van de FM server was voorheen geinstalleerd op een windows 7 en werkte perfect maar helaas heeft de vaste schijf het begeven en sedert de nieuwe ssd werkt de installatie van de FM server 15 niet meer op dat toestel. Nochtans werd er opnieuw een windows 7 geïnstalleerd.
 14. se7en

  IIS Application Request Routing

  Bij installatie krijg ik de mededeling dat de IIS version 7.0 or greater is required Als ik de versie 7 ga downloaden krijg ik volgende melding. This product requires windows xp sp2, windows 2003 sp1, windows vista sp1 of windows 7 Bij 7.5 krijg ik de melding dat windows server 8 dient geinstalleerd te zijn.
 15. se7en

  IIS Application Request Routing

  ondertussen heb ik de laptop volledig geformatteerd - de partities weggegooid en een volledig nieuwe installatie van windows 10 geinstalleerd. Toch blijft het probleem. Iemand enig idee hoe we dit kunnen oplossen in bijlage informatie over het systeem van deze laptop alsook de foutmelding.
×