Jump to content

se7en

Leden
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. se7en

  problemen met Eid

  Ik gebruik de eID 4.0 for Mac OS X plug in om gegevens van een pas in te lezen. Ik krijg steeds volgende melding als ik de gegevens wil importeren. Hij leest alles wel correct in.
 2. Ik gebruik regelmatig SMTP om mails te versturen. Is het mogelijk om na te gaan of de provider die je hebt gekozen ook actief is of kan je een foutmelding genereren indien niet actief. In de applicatie kan ik kiezen tussen skynet en telenet. (dit doe ik via een radio button). Kan je via de scripting bij de opstart van je applicatie de provider automatisch opzoeken en de SMTP-instellingen aanpassen.
 3. Is het mogelijk om gegevens rechtstreeks (zonder import) naar een google agenda te schrijven.
 4. Welke instelling dient men te gebruiken om het muiswieltje te laten werken in blader-modus bij een vergroting van bv 300 waarbij een deel van je layout buiten het scherm valt.
 5. Met mijn iphone, Ipad scan ik een barcode. Dit via een globaal veld om gegevens op te zoeken. Is het mogelijk dat ik dat globaal veld kan instellen zodat de iphone direct gaat scannen (bij actief veld) als hij de barcode opmerkt zonder eerst het symbool met onderverdeling (huidige datum, huidige tijd, huidige gebruikersnaam en streepjescode) te moeten selecteren.
 6. wordt opgeslagen als een naamloos.pdf bestand. Van zodra je het lettertype wijzigt op de layout lukt het om dit weg te schrijven. Momenteel heb ik het op lettertype "code 128" gezet en alles werkt.
 7. Naar papier lukt en met code 128 via pdf lukt het ook
 8. Indien ik in een layout barcode 39 gebruik dan is het mij onmogelijk om deze te bewaren als pdf. werd op verschillende laptops uitgeprobeerd.
 9. se7en

  FM Server 15

  Bedankt. Het is mij gelukt via dropbox en dat is voldoende.
 10. se7en

  FM Server 15

  Probleem is dat hij bij de nieuwe installatie op mijn Mac Mini de user en paswoord niet aanvaard alhoewel ik inlog als beheerder
 11. se7en

  FM Server 15

  hoe kan ik een user aanmaken in een daemon group zodat ik hem kan gebruiken met mijn FM server
 12. Ik heb mijn FM server 15 geinstalleerd op mijn nieuwe Mac Mini. Het lukt mij helaas niet om het pad van de backups te wijzigen. Dienen er speciale rechten toegekend te worden aan deze map. Backups is wel op een externe drive
 13. Dit probleem van de FM server 15 laat mij echt niet los omdat het geïnstalleerd was op een windows 10. Alle vakjes bij Filemaker zijn aangevinkt. Heb ook al contact opgenomen met FM maar daar geraak je ook niet verder. Moest er iemand toch nog een oplossing kunnen aanbieden dan probeer ik ze graag uit. Ondertussen hebben we ons beholpen met een MAC waar alles perfect te installeren is. Maar ik begrijp niet. Waarom voor enkele maanden wel en nu niet meer. Ondertussen heb ik internet afgeschuimd. Alles geprobeerd op systeem 7 met en zonder update alsook op windows 10.
 14. Zelfs FMserver 16 geeft dezelfde problemen. Is dit afhankelijk van een toestel Steeds op zoek naar informatie
×
×
 • Create New...