Spring naar bijdragen

Donamd

Leden
 • Aantal bijdragen

  345
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Donamd

  Voorwaardelijke opmaak bij Herhalingsveld

  Perfect, wederom bedankt.
 2. Ik zou bij een herhalend veld de voorwaardelijke opmaak willen wijzigen voor de weergave van elke even weergave zoals gebeurd bij een portaal met Status van Alternatieve rij gebruiken. Ik heb bij de voorwaardelijke opmaak van het veld volgende formule toegevoegd Int ( Get ( NummerActieveHerhaling ) / 2 ) = Get ( NummerActieveHerhaling ) / 2 Als de waarde van de herhaling gedeeld wordt door 2 en deze afrond met integer en daarna vergelijk met de waarde van de herhaling gedeeld door 2, als deze dan hetzelfde is weet ik dat het een even getal betreft en dient bij elke even herhaling een andere kleur van achtergrond gebruikt worden. Dit blijkt echter niet te lukken. Iemand een idee ?
 3. Donamd

  Website ontwikkelen in Filemaker

  Ik gebruik nu Joomla maar ben niet 100 % tevreden van onze website. Ik ben nu ook wel weer geen professionele filemaker ontwikkelaar maar vind dat ik beter uit de weg kan voor het werken met Filemaker dan met Joomla. Zo lang ik tevreden ben met de standaard mogelijkheden van Joomla is dit zeker interessant, maar als ik iets meer naar mijn hand wil zetten, denk ik dat het voor mij gemakkelijker zou zijn om dit met FM te doen.
 4. Donamd

  Website ontwikkelen in Filemaker

  Iemand hierover een mening ?
 5. Is het een goed idee om een website / webshop te bouwen via Filemaker Web Direct ? Hoe gaat Google met een Filemaker Site om. Worden pagina's door Google gecrawled om in de zoekresultaten te komen ?
 6. Donamd

  Update 17.0.4 lukt niet

  Via de Filemaker Knowledge Base heb ik informatie terug gevonden over de update van 17.0.4. Hier heb ik de download geselecteerd, geïnstalleerd en zo lukt het wel.
 7. Donamd

  Update 17.0.4 lukt niet

  Update naar versie 17.0.4.400 blijkt niet te lukken. Ik heb op een pc de versie 17.0.2.205 staan en op een andere 17.0.3.304 en wil deze beiden updaten naar 17.0.4.400 maar dit blijkt niet te lukken. De download gebeurt, ik kan selecteren om de download te installeren en dan houdt het op. Na enkele seconden is het scherm weg. Als ik Filemaker dan terug opstart en controleer nog even op beschikbare updates krijg ik telkens de melding dat de update naar 17.0.4.400 beschikbaar is. Nog iemand die hiermee te kampen heeft en/of een oplossing weet.
 8. Donamd

  SSL certificaat

  Het probleem heeft zich blijkbaar opgelost. Vreemd Nu ik deze morgen opnieuw naar de webpagina ging kreeg ik deze melding niet. Ik heb geprobeerd via Chrome en via Internet Explorer. Bij beiden geen probleem. Gisteren had ik ook via Chrome en Internet Explorer geprobeerd en toen kreeg ik de melding wel bij beide browsers. Probleem blijkbaar dus opgelost. Alleen is me niet duidelijk wat er gisteren dan mis is gelopen.
 9. Donamd

  SSL certificaat

  Ik vind volgend bestand in de bundel terug "COMODORSAExtendedValidationSecureServerCA.crt". Dit gelijkt fel op de naam zoals U opgeeft maar is niet helemaal hetzelfde. Hier heb ik het nog eens mee geprobeerd maar dezelfde fout blijft verschijnen. Er staat wel een slotje bij de URL waaruit blijkt dat het SSL wel actief zou moeten zijn. De melding dat het installeren gelukt is heb ik ontvangen.
 10. Donamd

  SSL certificaat

  Ik heb wel de server opnieuw gestart maar het intermediate certificate is niet geïnstalleerd. Welk is dit ?
 11. Donamd

  SSL certificaat

  Ik heb vandaag een SSL certificaat ontvangen van Comodo en dit ook geïmporteerd in de server. Als ik naar de webpagina ga, krijg ik volgende melding : Het standaard certificaat is geïnstalleerd. Sommige eigenschappen zullen niet correct functioneren. Raadpleeg uw systeembeheerder. Wat kan hiervoor mis zijn ?
 12. Donamd

  Relatie met globaal veld en berekeningsveld

  Het probleem in mijn situatie is nog iets ingewikkelder blijkbaar. In mijn situatie is er een berekeningsveld dat gemaakt is op basis van een relatie. Ik heb het voorbeeld bestand aangepast met deze informatie. Is hier ook een oplossing voor ? Relatie.fmp12
 13. Donamd

  Relatie met globaal veld en berekeningsveld

  Wat is eigenlijk het verschil tussen Berekeningsresultaten niet opslaan en wel opslaan ?
 14. In een portaal zou ik de records willen tonen uit een relatie op zijn eigen tabel, waarbij de relatie gemaakt wordt op enerzijds een globaal veld en anderzijds een berekeningsveld. In het bijgevoegde voorbeeld zijn 2 records ingegeven. De waarde van het veld Bedrag_Totaal is bij het eerste record 121 en bij het tweede record 60.5. De bedoeling is als in het veld Trigger een waarde vb 100 ingegeven wordt dat de records getoond worden waarbij het veld Bedrag_Totaal > 100. In bijlage heb ik een voorbeeld toegevoegd. Kan iemand even kijken wat hier fout gebeurt, aangezien ik het niet voor elkaar krijg. Relatie.fmp12
 15. Donamd

  BackUp path is not valid

  Ik denk nu net nog aan iets. Om de functie van scriptmaster te activeren moet ik toch ook Scriptmaster laten open en in het opstart script. Maar het Open commando wordt toch niet ondersteund bij Filemaker Server. Hoe wordt dit dan opgelost ?
×