Jump to content

harpermac

Leden
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

 1. Normaal openen mijn bestanden op mijn iPhone met de menubalk zodat ik kan wijzigen van layout of e.e.a. kan delen indien nodig. sinds deze week doet go dit niet meer maar gaat go in een soort van zoek mode zie afbeelding. Knoppen aan de bovenzijde werken niet maar kan het bestand wel gewoon gebruiken kan alleen niet meer van layout wisselen en dus ook niet rapportage versturen aan mijn klant. Weet iemand een oplossing voor dit probleem? Groeten Eric
 2. Probleem is de punt want door die te verwijderen was het probleem opgelost
 3. dat is dan een minpuntje van 17 want in 16 was dat geen probleem
 4. Heb ook nog even gecontroleerd wat er via rebdirect gebeurd, ook hier geeft het systeem aan dat de file aanwezig is maar zodra je er op klikt zegt het systeem dat file niet aanwezig is.....
 5. Probeer een bestand te openen op de server via filemaker go. Bestand staat op de server (kan hem met pro op de server openen) Als ik probeer hem met go te openen op de server, laat server netjes het bestand zien maar zodra ik hem wil openen geeft hij de volgende fout: "het bestand "HMMS Draft Survey V1.2" kan niet worden geopend. (niet gevonden)" weet iemand hoe dit probleem opgelost kan worden?
 6. harpermac

  UBL

  se7en zou je die voorbeeld documenten misschien willen delen want ik kan hem bij zowel 13 als 16 niet vinden, zit namelijk met het zelfde probleem.
 7. Heb toepassing geschreven voor het inspectie werk wat ik doe en een van mijn conculegas is er ook in geinterreseerd, enige is dat ik zelf met een mac werk en dus ondermeer een mac versie in runtime kan maken maar ik zou een windows versie moeten maken, wat zijn de opties want ik zie op mijn mac geen optie om een windows compatible versie in runtime te maken.
 8. Begrijp wat je bedoeld maar dat is voor de mac of voor windows goed, gebruik dat al enige tijd op m'n mac. Waar het mij om gaat is om het via iOS voor elkaar te krijgen dat weggaven van de PDF lijkt te lukken maar vervolgens via mail voor iOS versturen lukt niet, de mail wordt wel opgemaakt maar de attachment die pakt hij niet. het is de bedoeling dat ik vanaf lokatie direct een certificaat vanaf de iPhone 6+ kan versturen naar de klant die het certificaat moet ontvangen, dit zodat de tijd die ik besteed aan rapportages klinkt ingekort kan worden.
 9. Hoe kan ik vanuit Filemaker Go een PDF versturen van een rapportage met als naam het serie nummer van de rapportage en dat filemaker automatisch het e-mail adres invult.
 10. probleem opgelost kan verwijderd worden
 11. Heb net een update uitgevoerd maar moet nu mijn wachtwoord invoeren voor mijn account dat hoefde ik voorheen niet, heeft iemand een idee hoe dit kan komen? hoe kan ik het wachtwoord achterhalen?
 12. Hoe kan ik het aantal regels dat een portaal heeft aanpassen aan het aantal gerelateerd records zonder dat ik met een scrollbar hoef te werken. Is de bedoeling dat het portaal aangepast word zodat deze bij het uitprinten alle gerelateerde records weergeeft, normaliter zou alles normaal op een A-4 passen dus het gaat niet om enorme hoeveelheden gerelateerde records.
 13. Bedankt Felix en Hiker, werkt super en weer iets geleerd.
 14. Ik heb van alles geprobeerd maar krijg dat niet voor elkaar, misschien dat je me kan uitleggen hoe ik dat dan zoo moeten instellen..... ben een amateur die voor zijn eigen bedrijf een custom made programma wil maken.
×
×
 • Create New...