Jump to content

mischa

Leden
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoi, Ik heb FM gekoppeld een aan een mysql database. De velden met een utf8mb4 encoding worden niet weergegeven in FM. In plaats van de actuele data wordt er 'naamloos.dat' getoond. Aan de mysql database kan ik niets wijzigen. Iemand enig idee?
  2. Helaas. Ik heb een trial van FM gedownload. Ook hier blijf ik het probleem houden. Bij elke wijziging die ik doe krijg ik dezelfde vraag: Deze record is door een andere gebruiker gewijzigd nadat u deze record bent beginnen te bewerken. Wilt u uw wijzigingen toch opslaan en de wijzigingen van de andere gebruiker(s) mogelijk overschrijven? Als ik vervolgens op OK klik dan slaat hij de wijzigingen overigens wel op. Het probleem is dat het record in scripts zich ook vreemd gedraagt. Het script blijft hierdoor hangen. Hoe kan ik het record vrij geven?
  3. Beste Felix, Dank voor je snelle antwoord. Filemaker geeft bij Get ( StatusOpenRecords ) keurig een '0'. Een commit werkt ook niet. Ik zal toch eens naar FM12 gaan kijken. Bedankt zover!
  4. Via FM7 plaats ik data in een mysql database. Dezelfde database kan ook benaderd worden via een online dashboard door derden. Nu is het volgende aan de hand. Als ik via FM7 een record aanmaak, dan kan deze zonder problemen gewijzigd worden via het online dashboard. Ik kan hem zelf later ook weer wijzigen in FM. Echter, als het record via het online dashboard is aangemaakt, kan ik hem in FM niet zondermeer wijzigen. Bij elke wijziging krijg ik een dialoogvenster te zien met 'Deze record is door een andere gebruiker gewijzigd nadat u deze record bent beginnen te bewerken. Wilt u uw wijzigingen toch opslaan en de wijzigingen van de andere gebruiker mogelijk overschrijven?' Ik weet zeker dat de gebruiker niet meer is in het online dashboard is ingelogd en/of het record open heeft staan. Ook als ik meerdere wijzigingen achter elkaar wil doen in FM krijg ik deze melding. Iemand enig idee hoe dit op te lossen?
×
×
  • Create New...