Jump to content

Keeshart

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 1. Wij hebben diverse ipads met go14 op pad. Maar nu ben ik op een tweede exemplaar tegen gekomen dat deze ineens niet meer correct werkt. reset/ restart niets helpt. De ene werkt via de server dus na een upgrade naar go 15 (aangesloten op server 14) weer geheel correct. De andere werkt via een lokale database omdat er niet overal netwerk verbinding is. Deze is plots zijn standaard menu kwijt (geen updates opgezet) Ik denk wel dat ik de database er nog af kan halen zodat er niets verloren is maar vind het vreemd dat op twee verschillende ipads beide versie go14 ineens rare dingen gaan doen.
 2. Keeshart

  pdf uitvoer

  Ik denk toch dat je een aparte layout moet maken tbv de pdf. Met de juiste instellingen en sorteringen kan je de mooiste en uitgebreidste rapporten maken in pdf ik doe dat al geruime tijd voor inspecties en die zijn wisselend van lengte. Via de wizard kan je een aardige start maken. Succes.
 3. Keeshart

  leeg record

  @Andries. die staat er ook netjes onderaan en werkt.Helaas staat deze regel bovenaan. @Banach Hoe doe je dat op de server?
 4. Keeshart

  leeg record

  Via een relatie maken we in een portaal records aan. We maken gebruik van filemaker server via internet. Nu is tijdens dit process een leeg record aangemaakt met schijnbaar een relatie.(verbinding viel weg tijdens maken ) Echter dit record komt alleen in het portaal bovenaan te staan (waarschijnlijk door de sortering) maar ik kan er niets mee het is een lege regel. Verwijderen of er naar toe gaan dmv bijvoorbeeld portaalrij verwijderen of ga naar gerelateerd record lukt niet. Ook zie ik in de database geen leeg record. iemand opties hoe ik deze toch kan verwijderen? Bij voorbaat dan
 5. De grap voor mij was dat ik met alle rechten als beheerder op de mac alle records krijg en op de ipad alleen de eerste. Letop dit was onder admin rechten. Op de ipad alleen het eerste record wat an de zoekactie voldeet. Blijkbaar beperkt er toch iets als je op de ipad werkt. Na het vinkje alle rechten te hebben gezet in de script werkruimte ging het wel goed.
 6. Beste ontwikkelaars. Ik heb een redelijk simpel script dat ik draai op een ipad en op advanced. Ik vind het echter vreemd dat er verschil in zit tussen beide uitdraaien. Op de advanced krijg ik alle records en op de GO alleen het eerste record. Na wat uitproberen ging het wel goed nadat ik het vinkje alle rechten op het script had gezet. Het leuke is dat er geen enkele beperking op het lezen van de records zit. scriptje hieronder 3140: Rapporten: NEN3140_Rapport_Classificatie_gebreken Variabele instellen [ $inspectie; Waarde:NEN3140_Inspectie::_id ] Variabele instellen [ $
 7. Keeshart

  Grafiek

  Toppers, dit geeft mij veel helderheid en een leuke oplossing. Bedankt allemaal voor de info en zeker ook het voorbeeld. Weer veel opgestoken
 8. Keeshart

  Grafiek

  Yep, klopt heb is gedaan. Krijg echter niet voor elkaar dat er een record wordt getoond met wel de totaal van de selectie. Resumeveld gemaakt met een lijst van de antwoorden. Daarop een patterncount gedaan die ook nog onderscheid maakt met hoofdletters het ging eerst verkeerd met Nok en Ok die telden dus alle twee voor ok mee... Alleen de grafiek module blijft alle records in de selectie laten zien waardoor in mijn test omgeving alle 8 de records met hetzelfde antwoord komen in plaats van een. Maar goed ben weer een stapje verder. Bedankt voor het meedenken.
 9. Keeshart

  Grafiek

  Beste mensen, Ik heb even gekeken maar hier staat niet veel over in clarify. Ik heb eigelijk even een begin nodig. Ik heb een database met een aantal vragen welke worden beantwoord met Ok,Nok,Nvt (DMV een invoerlijst) Nu willen we een staaf diagram achtig iets maken met onder elkaar de vragen en er achter een balkje in 3 kleuren of drie balkjes met de resultaten uit een selectie. Hoe pak ik dat aan? vraag1 3* OK vraag 2 1* OK 2* Nok vraag 3 3* NVT Dan zou het resultaat ongeveer zo iets moeten worden. Vraag 1 OK --- Nok NVT Vraag 2 OK - Nok -- NVT Vraag 3 OK Nok
 10. Zit het grootste verschil niet in het licentiemodel.
 11. Kun je het reproduceren? Dan kan je een demo plaatsen van het probleem.
 12. Keeshart

  ODBC

  Ik heb er nog eens goed op gezocht. Helaas gaat het niet firebird wordt niet ondersteund. Wel is er een mbs plugin maar dan ben ik schaduw kopie aan het maken en dat was nu net niet de bedoeling. Iemand nog een idee heeft hoor ik het graag. In elk geval allemaal bedankt voor de inzet.
 13. Keeshart

  ODBC

  Menno bedankt, Jammer ik dacht met ODBC een standaard oplossing te hebben. Gegevens vanuit de backoffice wilde wij op de werkvloerter beschikking stellen en die zit in de firebird database. Van SQL heb ik (nog) te weinig kaas gegeten om het daar mee op te lossen.
×
×
 • Create New...