Jump to content

Peter Kr

Leden
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 't Zit overal. FM 19.5 op Monterey en M1.
 2. Ze worden niet meer goed getoond, maar afgetjopt na de thousands-seperator-space. In 19.5.2, maar misschien al eerder. Wie heeft dit ook?
 3. Placeholder texts, die gaan door de calculation engine.
 4. Op de Apple M1: De plugin werkt wel, maar het installeren vanuit een FileMaker container niet.
 5. select letter from Lijst1 where letter not in ( select letter from Lijst2 ')
 6. select letter from Lijst1 where letter not in ( 'C', 'D')
 7. Online. In deze meetUp: • Peter Kraaijeveld blikt terug op de recente internationale conferentie dotFMP 'in Berlijn'. • Daarna zal Gerard vd Wolff zijn presentatie over het gebruik van JSON voor scriptparameters laten zien. Aansluitend is er gelegenheid voor vragen en discussie. • FM19.3 is verschenen. We gaan ervaringen daarmee uitwisselen. In het bijzonder pdf en webviewer.
 8. Nee, wel Camt xml import. Heb je daar iets aan?
 9. Het lijkt me een Claris FileMaker Pro 2 want er staat 1992 op.
 10. De sort zit niet in de layout, maar in de relationship. Wel zijn er 7 portals in de footer. Crash reports wijzen wel steeds naar het sorteren. FileMaker lijkt het in v16 niet meer te willen oplossen.
 11. Heb hetzelfde probleem gehad: FM16 layout wissel geeft crash. Het ligt steeds aan een gesorteerde portal op de 1e layout. In de footer. Portals zijn in FM16 threaded geworden en die processen lijken niet goed te synchroniseren. In 16.0.5 gebeurt het nog steeds. Ik omzeil het door de portal weg te halen. Of door 0.2 s vertraging in te bouwen in het script, net voor de layout wissel. Beide werken. FileMaker is er mee bezig, maar in 16.0.5 crasht het nog steeds. Zie https://community.filemaker.com/thread/179462
×
×
 • Create New...