Ga naar inhoud

Peter Kr

Leden
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Peter Kr

  1. Ik ben nogal bezig met Home Assistant. Dat is een open source smart home system, zonder vendor lock-in. Wie heeft er al connecties voor gemaakt of er anderszins ervaring mee?
  2. Misschien via de Acrobat Pro Action wizard?
  3. In macOS Ventura zijn alle custom date en custom number formats verdwenen. Alleen pre-choices based on language zijn er. Wat wel kan is: de formats die er zijn per app instellen.
  4. In macOS Ventura zijn veel custom settings verdwenen, bij date format en number format. Ik had een spatie als thousands seperator ingesteld, 21 jaar geleden in Panter. Er kan nu alleen maar gekozen worden voor punt of komma. Waarschijnlijk pakt FM zo'n oud formaat uit het systeem en pakt vervolgens het eerste woord ervan.
  5. Ze worden niet meer goed getoond, maar afgetjopt na de thousands-seperator-space. In 19.5.2, maar misschien al eerder. Wie heeft dit ook?
  6. Placeholder texts, die gaan door de calculation engine.
  7. Op de Apple M1: De plugin werkt wel, maar het installeren vanuit een FileMaker container niet.
  8. select letter from Lijst1 where letter not in ( select letter from Lijst2 ')
  9. select letter from Lijst1 where letter not in ( 'C', 'D')
  10. Online. In deze meetUp: • Peter Kraaijeveld blikt terug op de recente internationale conferentie dotFMP 'in Berlijn'. • Daarna zal Gerard vd Wolff zijn presentatie over het gebruik van JSON voor scriptparameters laten zien. Aansluitend is er gelegenheid voor vragen en discussie. • FM19.3 is verschenen. We gaan ervaringen daarmee uitwisselen. In het bijzonder pdf en webviewer.
  11. Peter Kr

    Bankkoppeling NL

    Nee, wel Camt xml import. Heb je daar iets aan?
  12. Het lijkt me een Claris FileMaker Pro 2 want er staat 1992 op.
  13. De sort zit niet in de layout, maar in de relationship. Wel zijn er 7 portals in de footer. Crash reports wijzen wel steeds naar het sorteren. FileMaker lijkt het in v16 niet meer te willen oplossen.
  14. Heb hetzelfde probleem gehad: FM16 layout wissel geeft crash. Het ligt steeds aan een gesorteerde portal op de 1e layout. In de footer. Portals zijn in FM16 threaded geworden en die processen lijken niet goed te synchroniseren. In 16.0.5 gebeurt het nog steeds. Ik omzeil het door de portal weg te halen. Of door 0.2 s vertraging in te bouwen in het script, net voor de layout wissel. Beide werken. FileMaker is er mee bezig, maar in 16.0.5 crasht het nog steeds. Zie https://community.filemaker.com/thread/179462
×
×
  • Nieuwe aanmaken...