Spring naar bijdragen

Rony Rabijns

Leden
 • Aantal bijdragen

  3,310
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Rony Rabijns

  aanpassen XLS stylesheet

  Dag Menno, Bedankt voor het meedenken. Als ik je XSL bekijk, denk ik dat je vertrekt van een verkeerd gegeven : ik exporteer vanuit een "platte" tabel. Dus er zijn geen gerelateerde records. Ieder record is een orderlijn met ordernummer, artikel, aantal. Indien een order origineel meerdere lijnen had, zijn dat nu meerdere records geworden. Maar in de output wil inderdaad de orderlijnen (opnieuw) groeperen onder één order. Rony
 2. Rony Rabijns

  Migratie naar nieuwe forum software

  Top Peter. Bedankt voor de jarenlange tomeloze inzet.
 3. Rony Rabijns

  aanpassen XLS stylesheet

  Ik loop al een paar dagen tegen een probleem aan dat ik maar niet opgelost krijg. Misschien kan één van jullie het licht laten schijnen ? Probleem : Alle klanten die orders hebben worden geëxporteerd met de daarbij horende orderlijnen. Ik exporteer vanuit FMP naar XML via een stylesheet. In de output zie ik netjes alle orders van de klanten gegroepeerd zitten. Waar ik niet in slaag is om de orderlijnen per order te groeperen. In bijlage de XLS stylesheet "crowndesk-fout.xsl” die de data formatteert. De XML "crowndesk-fout.xml" is de output van mijn stylesheet. ps : Ik heb bij wijze van demo slechts 1 klant geëxporteerd, in werkelijkheid gaat het over 100-den klanten in 1 XML. Wat ik eigenlijk wil is "crowndesk-correct.xml". "crowndesk-velden" is een screenshot van de velden die gebruikt worden in FMP. Kan iemand me helpen met de opbouw van de stylesheet ? Alvast bedankt om me iets te laten weten. crowndesk.zip
 4. Rony Rabijns

  FM Go 15 en mobiele ticketprinter

  Een klant van me beschikt nu over een Zebra ZQ-110 mobiele Bluetooth printer. De connectie tussen iPad (FM Go) en printer (ZQ-110) gebeurt momenteel in testfase via de app "Mobi Print". Maar erg stabiel is dat niet. Iemand goede ervaringen met Filemaker Go 15 in combinatie met een mobiele ticketprinter ? (niet noodzakelijk de Zebra ZQ-110) De eisen voor de printer zijn : max. 6 cm brede tickets kunnen afdrukken, moet mobiel zijn, op batterijen kunnen functioneren, draadloos geconnecteerd zijn met iPad Mini en perfect werken vanuit Filemaker Go 15. Dat is toch niet teveel gevraagd hé ?
 5. Rony Rabijns

  Gezocht : Filemaker Pro ontwikkelaar

  Voor de uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Filemaker Pro-ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van maatsoftware in allerhande sectoren. Tevens werk je mee aan bestaande projecten waarop regelmatig onderhoud en uitbreidingen noodzakelijk zijn. Voor meer info, kan je terecht op http://www.vacature.com/vacature/4821035 of via rony@vijfr.com.
 6. Rony Rabijns

  ODBC-koppeling met Pervasive-tabellen

  Thx Jean.
 7. Rony Rabijns

  ODBC-koppeling met Pervasive-tabellen

  Kent er iemand een goede ODBC-driver om een koppeling te maken tussen Pervasive-tabellen en Filemaker Pro? Bij voorkeur Mac en Windows ... Rony
 8. Rony Rabijns

  If then...

  maak gebruik van de "auto-enter"-functie van een veld en dan geraak je er wel, of een scripttrigger op een veld kan ook.
 9. Rony Rabijns

  Google agenda

  Joost, probeer http://fmgcal.com eens. Rony
 10. Rony Rabijns

  Gelinkte afbeeldingen migreren

  Het originele pad naar je gelinkte afbeelding kan je berekenen via GetAsText(Afbeelding). Die inhoud kan je gebruiken om een veld Pad initieel te vullen. Maak daarna een containerveld met auto-calculation en als berekening het veld Pad. In dat tekstveld Pad kan je dan het (nieuwe) pad ingeven/aanpassen in bulk via subsitute() bvb.
 11. Rony Rabijns

  AmisFilemaker Rotterdam

  Ik stel voor dat we vanaf nu terug on topic blijven. Iedereen heeft zijn punt kunnen maken. Zand er over en alle neuzen terug in dezelfde richting. Dank u.
 12. Rony Rabijns

  Vacature Filemaker ontwikkelaar

  Inhuren is geen optie omdat het gaat over een voltijdse job.
 13. Rony Rabijns

  Vacature Filemaker ontwikkelaar

  Meer dan 2.100 keer bekeken en relatief weinig reactie ... Is iedereen dan tevreden bij zijn huidige werkgever of durft er niemand een nieuw engagement aan te gaan ... ?
 14. Rony Rabijns

  Vacature Filemaker ontwikkelaar

  Nog wat extra info: Het is een voltijdse betrekking waarbij je samenwerkt met 9 andere collega's in een jonge, dynamische omgeving.
 15. Rony Rabijns

  Vacature Filemaker ontwikkelaar

  Ik ben op zoek naar - een Filemaker-ontwikkelaar - die in vast dienstverband - en voor onbeperkte duur - bij één van mijn klanten (locatie Genk-BE) - aanpassingen aan een bestaand administratiepakket moet uitvoeren. Momenteel wordt dit administratiepakket gebruikt door een 100-tal gebruikers, verspreid over België, die wekelijks aanpassingen vragen aan de basismodules of uitbreidingen wensen op bestaande of te ontwikkelen modules. Jouw taak bestaat er in deze aanpassingen/uitbreidingen uit te voeren in nauw overleg met mij, vanuit de locatie in Genk. Verplaatsingen naar de externe gebruikers zijn zeer uitzonderlijk. Heb jij een goede basiskennis van Filemaker 9/10/11? Dan ben je misschien de geschikte kandidaat... Interesse, neem dan contact met mij op: rony@adequaat.be. Informatie over het administratiefpakket vind je op http://www.crownbase.be; informatie over AdeQuaat, vind je op http://www.adequaat.be
×