Jump to content

Dvd_N

Leden
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik ben op zoek naar een oplossing om een calculatie te maken met een summery field van een portal. Ik heb in layout "data" een summary "veld" met het totaal van alle "aantal" velden. Met deze info heb ik een portal gemaakt in layout "registratie" met een relatie tussen de twee layouts voor het veld "order". Wanneer ik nu een ordernummer invoer in het orderveld in layout "registratie" toont de portal mij enkel de som van de aantallen voor dat order. Nu wil ik dit resultaat gebruiken in een calculatie veld in layout "Registratie". Maar ik vind geen correct formule om met dit soort veld te gaan rekenen. Kan je verwijzen naar een portal veld en dit gebruiken in een calculatie?
  2. Het is het tweede geval, ik heb al eens geprobeerd met een script maar dat werkte niet. Waarschijnlijk zat er een fout in het script. => If (test::datum < cur date ; Get ( CurrentDate)) Wat doe ik fout? Tnx! Davy
  3. Hoe zorg ik ervoor dat de datum in een veld die ouder is dan vandaag automatisch aangepast wordt naar de datum van vandaag?
×
×
  • Create New...