Jump to content

Tuscani

Leden
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste, Ik zou graag in mijn facturatie programma kunnen zien wat het laatste onderhoud is van elke klant vanaf een bepaalde datum . Echter weet ik niet goed hoe ik eraan moet beginnen . Kan iemand mij helpen of opweg zetten ? alvast bedankt.
 2. Peter , ik denk dat idd een externe harde schijf die in verbinding staat of een Mac mini de beste oplossing is . enkel weet ik niet hoe ik dit allemaal installeer . Ik heb enkel de fm Advanced 15 . als ik het goed begrijp moet ik nog de server ervan hebben ? Of werkt dat ook met FM 15 Advanced ?
 3. Peter , Ik heb er total geen idee van ! 20 euro per maand misschien . Ik wil ook mededelen dat ik 5 verschillende Key's heb voor filemaker . omdat ik las dat je verschillende licenties moet hebben . Echter heb ik er weinig verstand van hoor . ik probeer nu naar eigenzeggen een beetje te programmeren ,zodat ik iets kan aanpassen ,maar daarmee is het gezegd hoor. Alleziens allemaal al bedankt om een oplossing voor mij te zoeken en te helpen . TOP !
 4. dus met andere woorden ,zit er geen synchronisatie in ,in beide gevallen ! Hoe kan het dan wel op een goedkope manier , want ik zie me geen 600 euro betalen per jaar om even wat kleinigheid aan te passen .
 5. Wat bedoelen jullie met bestandscorruptie ? Er zijn nooit 2 mensen tegelijkertijd bezig met het programma . Enkel zal het wel openstaan op 2 computers
 6. Pfff een ganse boterham als je het mij vraagt . Ik had ondertussen gedacht om alles op icloud te zetten en de 2 mac in te stellen dat ze op dezelfde icloud werken , dan word alles volgens mij direct aangepast . Of ben ik mis ? Dat zou mij dan natuurlijk geen geld kosten .
 7. Beste filemaker fans, Kan iemand mij helpen , ik zou willen dat ik met mijn programme kan werken van thuis uit ,als zowel op mijn bedrijf en dat alles synchroniseert met elkaar. Dit ook terwijl verschillende mensen tergelijkertijd ermee werken. Ook misschien via mijn telefoon als optie voor onderweg ik heb op ene macbook pro een icloud account vb thuis en op het werk een ander icloud account vb werk .Hoe kan ik deze toch met elkaar laten werken . of zijn er andere ,geen al te dure oplossingen hiervoor. alvast bedankt
 8. Beste Menno , Alles werkt ! Zelfs perfect . Enkel zou ik nog willen vragen waar ik de code (upper) plaats om alles in hoofdletters te laten verschijnen , zowel voor het bestand als het plak gedeelte . Iedereen hartelijk dank voor de hulp .
 9. Beste, ik weet niet wat ik verkeerd doe , maar het werkt niet . ik kan bij auto enter ,enkel opzoeken ,maar geen berekening invoegen . want als ik dit doe kan ik niet meer opzoeken in mijn bestand . ik kan maar een vinkje aanvinken en niet alle 2 .
 10. Oké , Ik heb een portaal gemaakt waar ik partnr - omschrijving - aantal - prijs - btw heb gemaakt . ( de zogezegde factuurlijnen ) . deze heeft een relatie met een artikel bestand . Maar sommige artikelen zijn niet aanwezig in het bestand . Dan zoek ik al is gauw bij de leverancier het desbetreffende artikel op( op de website) en kopieer en plak ik het in het veld omschrijving . Uiteraard als ik kopieer en plak komt het lettertype of grote niet overeen. Wat ik wil is dat als ik het desbetreffende artikel niet vind in het bestand , dat ik het kan plakken en dat het automatisch de grote aanpast. Anders krijg je op het factuur dat je aan de klant moet geven een wirwar van grote van letters, wat niet mooi oogt . omschrijving : Geindexeerd,Opzoeken,Op berekening,Negeren toestaan ik hoop dat jullie hiermee wat zijn . mochten er vragen zijn stel ze gerust . Alvast bedankt voor de vele moeite dat jullie doen !
 11. Bedankt voor de reacties ! Maar zou het toch graag willen zoals bigbadwolf het voorsteld . Heb het eens geprobeerd maar helaas lukt het maar een deel . De tekst die ik plak word kleiner ,maar als ik wil, de volgende regel zoeken in het veld ,dan lukt zoeken niet meer . ps ik ben maar beginner in FM ! Alvast bedankt voor de hulp
 12. Beste, Omdat ik in een portaal veel kopieer en plak , zou ik willen als ik iets plak van dergelijke tekst die soms veel te groot is ,dat FileMaker Pro in een veld de automatische grote verandert die gewenst is . Kan iemand mij hier bij helpen ? alvast bedankt .
×
×
 • Create New...