Jump to content

GLoon

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Thanks Marsau. Die calculation Boolean loste mijn problemen op; hij laat de wijziging meteen zien. Als het vinkje primair contact bij een andere persoon wordt aangezet, wordt het bij de andere uitgezet. Zonder vragen overigens.
 2. Kennelijk is het probleem toch anders: na een aantal keren heen en weer klikken zie ik ineens verandering. Normaal wordt een layout direct geupdate, maar kennelijk niet direct bij een samenvoegtabel??
 3. Ik heb een tabel met vestigingen en een met contactpersonen van die vestigingen. Een contactpersoon kan primair contact zijn van meerdere vestigingen maar niet per se van elke vestiging. Hier heb ik dus een veel-op-veel relatie te pakken. Ik heb dit opgelost met een samenvoegtabel: VestigingMetContact. In die tabel zit de primaire sleutel van de vestiging en het contact en ook een boolean IsPrimairContact. So far so good: bij een vestiging vindt FM de juiste contactpersonen. Op de layout van de vestiging wil ik de gegevens tonen van het primaire contact. In het FM-relatiediagr
 4. Dank voor het snelle antwoord. Het gaat alleen fout (in die zin dat het bestand niet verwijderd wordt) als het document in Acrobat niet gesloten is, wat me dan wel logisch lijkt. Dus in die situatie blijft de tijdelijke map bestaan, inclusief het document.
 5. Als je een document (bv PDF) vanuit een container via Export Field Contents naar een bepaald pad (bv TemporaryPath) schrijft, kun je die automatisch laten openen door bv Acrobat. Je weet als ontwikkelaar niet wanneer men in Acrobat klaar is met het document. Dit betekent dat het document blijft bestaan in het gekozen pad. Heeft iemand een heel verstandige policy voor het op het juiste moment weer verwijderen van dit document in het pad?
×
×
 • Create New...