Jump to content

marcelboot

Leden
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. File erin gezet op twee plaatsen en nu start het programma nog steeds niet op. Het eerste scherm komt met de vraag of je Run wilt doen. Klik erop en er gebeurt niets. Ergens een suggestie nog??
 2. Heb ff zitten speuren op internet en heb de oplossing al gevonden. Deze file is gewoon te downloaden.
 3. Ik heb vandaag een runtime gestuurd naar iemand in het buitenland en hij krijgt bij openen een vreemde melding. Zie bijlage. Wet iemand wat dit betekent??
 4. Dat is inderdaad goed handmatig te doen, maar dit moet in een script worden gezet dat een pdf aanmaakt als bijlage bij een mail en daar zie ik geen mogelijkheid het aantal pagina's te bepalen. Of zie ik iets over het hoofd?? oei, nu zie ik dat je dat ook kunt aangeven in de Export naar pdf. Geniaal. Dank dus dubbel.
 5. Ik heb op een factuur layout op de tweede pagina een portaal met 35 regels. Als deze vol zijn, gaat op pagina 3 het volgende portaal gevuld worden beginnend op regel 36. Bij het printen wil ik een logo op de achtergrond meeprinten, maar als pagina 3 niet is gevuld, hoeft die pagina dus niet mee (in een pdf geprint meestal). Hoe krijg ik het voor elkaar om alleen de gebruikte ruimte/pagina's mee te printen?
 6. Menno, dit is hem. Ik heb hem niet daar gezien destijds, maar een paar jaar geleden. Is wel precies wat ik bedoelde. Dank weer
 7. Banach, dit is me al bekend en dat bedoel ook niet. Ik heb ooit een script gezien, dat na elke letter, die je invoert snel een selectie maakt van records die aan die tekst op dat moment voldoen. Zo kun je dus kiezen uit een lijst namen, waarvan er werd veel met Van beginnen, als je de Naam begint te typen. Naarmate je meer letters typt, wordt de lijst kleiner. Ik vond dat script toen al briljant, maar ben het geheel kwijt geraakt.
 8. Ik heb ooit een invoerlijst gezien waar je na elke letter intypen een lijst zag met inhoud, die daarmee begint. Weet iemand waar ik dat kan aanvinken of moet dat worden geprogrammeerd? Ik denk zelf het laatste maar ben er niet zeker van.
 9. Vraag niet hoe, maar na een week is de vertraging ineens voorbij.
 10. Sinds twee weken is het inloggen met FM18 op een server via VPN niet meer te doen. Inloggen duurt 1 minuut en dat werkt verder totaal niet. Inloggen met FM17 geeft geen probleem. Rara waar ligt dit aan??
 11. Kleine correctie: het werkt wel met Get(AccountNaam) maar niet met Get(GebruikersNaam). Kleinigheidje, maar toch
 12. Oh Banach, eigenlijk zo simpel en tevens zo briljant. Dankjewel!!
 13. Alle reacties rustig doorgenomen, maar ik ben er nog niet uit. Is het dus niet mogelijk om voor twee personen een knop wel zichtbaar te laten zijn en voor alle andere gebruikers niet?? Als dat zo is kun je de "or " daar helemaal dus niet gebruiken en dat beweert Banach dus van wel. Kortom verwarring alom bij mij. Het enige dat ik kan doen is een extra veld maken, dat berekent of iemand Kees of Peter heet (krijgt dan waarde "Fiat") en dan die waarde gebruiken om de knop te tonen???
 14. Menno, het is geen dag van de week, maar een veldwaarde. Ik merk dat er één voorwaarde kan staan, maar die tweede doet het dus niet. Ook elders probeer ik dit, ook helaas niet dus.Daar probeer ik het met: Get ( GebruikersNaam ) ≠ "kees" or Get ( GebruikersNaam )≠ "peter". Alle anderen mogen de knop dus niet zien, maar peter ziet hem dus wel.
 15. Ja, was het maar zo makkelijk. Dat had ik ook al geprobeerd, maar dat werkt dus niet.
×
×
 • Create New...