Jump to content

marcelboot

Leden
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Roger, dit is een mogelijkheid, maar nu moet je dus wel een aparte tabel maken met alle velden van de invoerlijsten en per record dus 1 waarde voor de lijsten invoeren als ik het goed begrijp. Nu heb ik een losse tabel, niet gerelateerd, (na de tip van Menno) met globale velden (0 records) waar ik drie talen verwerk en dus voor elk label drie velden heb aangemaakt. Binnen deze tabel is jouw optie dus niet maakbaar, als ik het goed begrijp.
 2. Roger, ik ga er gewoon van uit, dat er altijd een nog slimmere oplossing kan zijn dan ik zelf heb gemaakt. Vandaar. wat betreft de invoerlijsten loop ik echt vast. Daar gaat het mijn kennis te boven helaas. Is daar een voorbeeld van te maken voor mij?
 3. Invoerlijsten werkt bij mij niet vanwege niet kunnen indexeren van het globale herhalingsveld. Of doe ik daar iets fout?
 4. Deze toepassing gebruik ik al, maar ik zocht een makkelijkere, waarbij je niet 5oo veldnamen hoeft in te voeren. Hihi
 5. Wie heeft voor mij een tip om een database geheel in het Frans om te zetten. Ik werk al met een aantal globals in alle layouts, maar ik wil nu echt alles in het Frans kunnen zien. inclusief invoerlijsten en zo.
 6. JW, dit is ook een leuke variant. Ga ik eens uitproberen. Dankjewel
 7. De snelheid die ik nu haal met de card window lijkt me niet te overtreffen dus daar laat ik maar bij. Bovendien zoek ik niet in multitabellen, maar alleen in de Relaties tabel.
 8. Marsau, ik begrijp niet helemaal wat je nu vertelt. Heb je daar een voorbeeld van voor mij?
 9. Ari, dankjewel. Hier kan ik mee verder. (Die card window nog nooit eerder gebruikt)
 10. Card lay-out zegt me even niets. Kun je dat nader specificeren?
 11. Weet iemand hoe ik hiermee een lijst kan maken in een ander tabel, zodat ik de juiste kan kiezen na invoer van enkele letters? Ik wil namelijk bij een factuur aanmaken een keuze maken uit 250 relaties en zo'n lijst is te lang bij invoer, maar het lukt mij niet om met het script een lijst te produceren.
 12. Marsau, dank voor je recatie. ik heb net al zoiets bedacht. Ik kopieer de portal met alle velden en plak hem erboven op. Is alleen zichtbaar als er een factuurnummer bekend is en alle velden in die portaal zijn niet benaderbaar. Volgens mij bedoel je dat ook, toch?
 13. Is het mogelijk om invoer en wijzigingen te blokkeren als een record eenmaal is vastgelegd? Ik wil voorkomen, dat gegevens worden gewijzigd nadat het record is verstuurd. Is dat voor dat specifieke record mogelijk of moet je dan allerlei omweg trucjes uit de kast halen? De invoer gebeurt in een portal, dus die zou op slot moeten na versturen.
 14. Emma, in 18 gaat dit nog prima hoor. Na het aanmaken kun je de data file openen in de runtime of in Fmpro zelf. Kies in het laatste geval voor “alle bestanden openen” en je bent erin.
×
×
 • Create New...