Jump to content

Maloud

Leden
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maloud

 1. Ontzettend bedankt - gaat lekker !!!
 2. Dan nog een vraag - Ik heb een bestand aangeleverd gekregen waarbij de datum als volgt is ingevoerd 19650401 Hoe kan ik dit omzetten tot het door mij gebruikte 01-04-1965 ?
 3. Maar er was ook iets dat je het veld kon selecteren en vervolgens naar beneden kon slepen?
 4. Ik heb jaren geleden eens een manier gezien om in de tabelweergave - lege velden te vullen met ( dezelfde) data. Er moet bijvoorbeeld in de niet gevulde velden komen te staan 'TESTEN' Nadat de tabelweergave is opgestart - sorteer ik het bedoelde veld aflopend - zodat ik de LEGE velden overhoudt. Het gaat om ± 20.000 velden vullen op 32.000 records Bij voorbaat dank - Louis p.s. Als je het weet is het makkelijk - nu worstel ik er even mee :)
 5. Maloud

  Volumekortingen

  Het tijdstip kan een indicatie zijn hoe ik me erger ! - Krijg het niet voor elkaar Bij een bepaald aantal artikelen krijgt met korting aantal >50=5 (%) else? aantal >100=10 (%) else? aantal >150=15 (%) de kortingen mogen NIET elkaar optellen - samenvoegen
 6. Klopt, sorry, ik heb het geprobeerd, werkt goed op jou manier ! - Ontzettend bedankt! Louis van de Kreidlers
 7. Alvast mijn dank, maar de velden van het bouwjaar zijn grotendeels LEEG
 8. Ik kom er niet uit: Ik moet enkele duizenden framenummers vullen met het bouwjaar. De nummers lopen van 1030 t/m 2479 (voor dit model !!) Ik had dit bedacht, maar dat werkt niet - wie weet hoe het wel moet? If ( IsEmpty ( Modeljaar ) ≥ 1030 AND ≤ 2479 THEN Tan ( 1951 )
 9. Sinds ik ben overgegaan heb ik een 'naloop' van enkele posities bij het gebruik van tekstvelden de cursor staat dan op de plaats van het lachertje, maar als ik één backspace doe verdwijnt de n van tekstvelden, iemand enig idee ?
 10. Bedankt !!! Dat werkt wel
 11. Natuurlij heb ik weer jullie gewaardeerde hulp nodig. Ik dacht dat doe ik wel even, maar wie helpt me even op weg a.u.b. Bij voorbaat dank. - Louis Wat ik had bedacht: Case( #Framenummer "3100600" and < = "3106999" ; "K 54-319 - 1 "; #Framenummer "3107000" and < = "3676151" ; "K 54-319 - 2 "; ")
 12. Oke, beankt voor het advies, dan doe ik het niet
 13. Lang geleden mijn database opgezet en toen dacht ik dat het handig was om twee velden te maken: - Adres - Huisnummer Hoe kan ik deze samenvoegen door in het veld adres een spatie gevolgd door het huisnummer te krijgen. Als het goed is zou het een éénmalige actie moeten zijn voor ± 6.500 adressen Bij voorbaat dank voor het op het juiste spoor zetten of een voorbeeldje. Louis
 14. In een Titulatuurveld staat 'Dhr.' of 'Mevr.' of ',' of 'Bedr.' en ik wil (graag) dat in een ander veld tevoorschijn komt i.p.v. Dhr. een A i.p.v Mevr. een B i.p.v. Bedr. een C i.p.v. , een A Ik heb al diverse dingen geprobeerd en kom er ook met de hulppagina niet uit. Bijvoorbeeld: If [Tabel1::Provincie = "NH"] Script uitvoeren ["Btw en totaal NH berekenen"] Else Script uitvoeren ["Totaal berekenen"] End If Wie kan me even op het goede spoor zetten - Bij voorbaat dank. Louis
 15. Geachte leden, ik heb jullie hulp nodig, want ik zit zelf vast ... Ik heb een relatie bestand en een artikelen bestand en wil (af en toe wat verkopen via een factuurtje, waarbij ik (soms) meerdere factuurregels heb. Aangezien dit elke keer verschilt weet ik niet hoeveel regels ik aan moet houden, bovendien zou het leuk zijn als ik de voorraad bij kan houden. Wie voelt zich genegen mij aan de (virtuele) hand te nemen en mij te helpen... Bij voorbaat dank.
 16. Maloud

  .

  Inderdaad, zo deed ik het ook altijd. Maar werkt niet meer in FM12
 17. Maloud

  .

  Ik heb op mijn website voor ouder Kreidler bromfietsen een inschrijf formulier om deze fietsen te registreren. http://www.kreidlerdatabase.nl/PHP/KRF.php De tekst komt als opgemaakt binnen in mijn email, even kopieeren en plakken en importeren, klaar !! Tenminste zo was het. Sinds FM12 moest ik steeds de grootte kleur lettertype en onderstreping veranderen, lastig !!! Gisteravond toen ik deze tip las meteen even geprobeerd, werkt geweldig !!!
 18. Maloud

  .

  Ik kon deze nog niet, maar je hebt me er ONTZETTEND mee geholpen !!!
 19. Eén van de grote voordelen van FMP 12 is het Drag and Drop. Een geweldige vernieuwing. Ik vindt echter van NIET !! Alle velden horen naar mijn mening opgemaakt te worden volgens dezelfde layout - lettertype - kleur - grootte etc. Wie weet hoe ik dit 'uit' zet ?
 20. Het hele probleem opgelost !!!
 21. Hallo Felix, je hebt met dit antwoord een zoen verdient !!! Het hielp niet, maar zette me wel aan het denken en WE hebben gevonden wat er was. Bij de nieuwe versie heb ik gekozen voor een layout met een thema (Golf) Na een tijdje beviel me dit toch niet en heb ik dit op 'mijn' hersteld, namelijk gekozen voor Klassiek en alle kleuren weggehaald. (Achteraf) Vanaf toen zit ik al te kloo.en !!! Door nu terug te gaan naar de layout Golf en even de afbeelding / container aan te klikken en te verplaatsen kon ik 'm verslepen. Nogmaals opgelost !!! Louis
 22. En dat likt me nu net niet !!! Kun je een korte beschrijving geven ?
 23. Het naar de achtergrond verplaatsen had ik al geprobeerd, het containerveld is inderdaad geplaatst in een groep
×
×
 • Create New...