Ga naar inhoud
  • 0

Card op iPad


Ari

Vraag

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
3 uur geleden zei Paul Sondervan:

Hier is een overzicht van alle iPads met daarbij ook de resoluties.

Het probleem is niet dat de resolutie ombekend is, maar dat je met een card-window op iOS gewoon niet 100% van de ruimte mag benutten. FM-Go knipt er doodleuk ca 10% van af.

Als je resolutie bijvoorbeeld 1024 x 660 is, dan heb je voor je card maximaal 922 x 594 beschikbaar. Of wanneer je in portrait weergave zou zitten, dan heb je normaal gesproken 768 x 916 beschikbaar, maar voor de card is dat nog maar 692 x 825.

Je kan gerust opgeven dat je card groter moet zijn, maar wanneer je objecten aan de bodem of aan de rechterzijde van de lay-out verankert, zullen die gedeeltelijk of geheel verdwijnen.

De oplossing die ik gebruik voor het bepalen van de maximale grootte van een card is Get ( WindowContentHeight ) en/of Get ( WindowContentWidth ) te gebruiken en deze met 0,9 te vermenigvuldigen in geval van het gebruik van Go:

Get ( WindowContentHeight ) * If ( PatternCount ( Get ( ApplicationVersion ) ; "Go" ) ; ,9 ; 1 )

Ik vind het niet mooi, want een menu dat uit de zijkant verschijnt is gewoon mooier als dat over de hele hoogte van het scherm is te zien.

Er is wel een mooie methode waarmee dat kan die is beschreven door de mensen van Weetbicks/DigitalFusion, (zie: https://www.teamdf.com/blogs/beautiful-menus/) maar die heeft ook wel enkele nadelen. Een card-window waarmee je gewoon 100% van de scherm-ruimte kan gebruiken, zou een stuk handiger zijn

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...