Jump to content

6de Confituursessie: 10 juni 2006 - Nu inschrijven !


AvD

Recommended Posts

*****************************************************************

Het menu is nu ook bekend! Zie hieronder!

Bericht aan zij die reeds inschreven:

Laat ons weten of je wil deelnemen aan de beginnerssessie!

*****************************************************************

LOCATIES:

Voor de sessies: Den en Heuvel (Kasterlee)

Voor de culinaire naverbranding: De nieuwe Bosrand (vlak daarnaast! opgelet: eigen parking)

Onthaal: 13 u

Sessies 13:30 u

Culinaire naverbranding: 19:00 u

*Voorgerechten:

***Duo van kaas en garnaalkroket 8,80

***Carpaccio van rundvlees met parmezan 8,50

***Tomaat Mozarella 8,70

***Salade met kip, scampi en ananas 10,00

*Hoofdgerechten:

***Tomaat garnaal (2 x) met frietjes 16,00

***Vissersbordje van de chef 16,00

***Scampi van het huis 17,00

***Lamsfilet met zachte mosterdsaus en rozijnenparfum 16,75

***Rundsteak met seizoengarnituur en saus naar keuze 17,30

*Nagerechten

***Chocolademousse 5,10

***Tiramisu 5,30

***Dame Blanche 5,30

***Tarte tatin met ijs, geflambeerd met Calvados 7,20

***Crème brûlée 5,30

 

Einde: zowat half juni...

*****************************************************************

Nu ook met parallelsessie speciaal voor beginners (inschrijven: zie hieronder)

*****************************************************************

 

Algemene deelnemerslijst zesde confituursessie(alfabetisch)

---------------------------------------------------------------------------

Stuur een antwoordje op dit bericht, wij zorgen voor het up to date houden van de lijsten. Zet er ook bij of je wil deelnemen aan de sessie voor beginners.

 

Er bij zijn is een must voor iedereen die iets met FileMaker doet en dat graag doet.

 

Deelname aan de zesde confituursessie:

1. Alex Gaethofs (online betaling ontvangen)

2. AvD (online betaling ontvangen)

3. Axel Roest (online betaling ontvangen)

4. Chris Bakker

5. CvB

6. Duckie (online betaling ontvangen)

7. Finne Fortuin (online betaling ontvangen)

8. Gerard (online betaling ontvangen)

9. hbrendel (online betaling ontvangen)

10. iRemko

11. Jelle Fekkes (online betaling ontvangen)

12. Jeroen Aarts (online betaling ontvangen)

13. Johan (online betaling ontvangen)

14. Joris Aarts (online betaling ontvangen)

15. JW (online betaling ontvangen)

16. Kermit

17. Laila Fahim (online betaling ontvangen)

18. Liza

19. LK

20. Luc de Keyser (online betaling ontvangen)

21. Michel (online betaling ontvangen)

22. Misj

23. Murtje

24. OrganeDuc

25. Peter

26. pjotr

27. Rigo

28. rmw (online betaling ontvangen)

29. Ron7

30. Rony (online betaling ontvangen)

31. Stardust

32. Stef

33. Willem Jan (wj) (online betaling ontvangen)

34. Wim Everaerd (online betaling ontvangen)

35. Wim Van Oordt (online betaling ontvangen)

36. Yvan (dialogica)

...

 

Deelname aan de culinaire naverbranding (menu à la carte):

1. Alex Gaethofs (online betaling ontvangen)

2. AvD (online betaling ontvangen)

3. Axel Roest

4. Chris Bakker

5. CvB

6. Duckie (online betaling ontvangen)

7. Finne Fortuin

8. Gerard (online betaling ontvangen)

9. hbrendel (online betaling ontvangen)

10. JW (online betaling ontvangen)

11. Laila Fahim (online betaling ontvangen)

12. Luc de Keyser (online betaling ontvangen)

13. Misj

14. Peter

15. Pjotr

16. rmw (online betaling ontvangen)

17. Ron7

18. Rony (online betaling ontvangen)

19. Stardust

20. Stef

21. Willem Jan (wj) (online betaling ontvangen)

22. Wim Everaerd (online betaling ontvangen)

23. Wim Van Oordt (online betaling ontvangen)

24. Yvan (dialogica)

....

 

Zullen een demo of sessie verzorgen:

1. Kermit : Lasso

2. Murtje's vragenurtje

3, Organeduc: eigen applicatie

4. rmw : voorstelling eigen applicatie

5. Ron7

6. Rony : vragenuurtje

7.

8.

...

 

Parallelsessie speciaal voor beginners en niet-gevorderden

 

1. AVD: "Database technology voor beginners; hoe ontwerp ik een database en hoe doe ik dat in FileMaker?"

Deelnemers aan de beginnerssessie:

1. Murtje

2. Misj

3. Johan

4. Organeduc

5. iRemco

6. Alex Gaethofs

7. Laila Fahim

8. Wim Everaerd

9. Michel

10. Pjotr

11. CvB

12. LK

13. Rigo

14. Liza

Om uw inschrijving te bevestigen:

gelieve 25 EUR (Conf.sessie + culinaire) of 5 EUR (sessie alleen) voor woensdag 7 juni te storten op rekening :

 

voor de belgen :

KBC 735-0005270-20

 

voor de nederlanders :

IBAN BE28 7350 0052 7020

BIC KREDBEBB

 

op naam van Rabijns Rony, Onderwijslaan 29, 3910 Neerpelt

 

Met vermelding van : CLARIFY + + Beginnerssessie Ja/Nee

 

Na Uw storting ontvangt U van mij (=Rony) een email (PM) met een bewijs van betaling.

 

We hebben liefst voorafinschrijvingen (de zaal is niet gratis), maar betalen kan eventueel ook cash ter plaatse.

Edited by Guest
Link to comment
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Is er iemand die een deftige demo kan geven van Filemaker en XML ? Het is niet mijn sterkste kant, dus graag de eer voor iemand anders ...

 

Zijn er nog andere dingen die we graag willen tonen. Ik wil best mijn steentje bijdragen.

 

Oproep aan anderen :

Als jullie zelf applicaties ontwikkeld hebben, willen wij die graag zien. Het is leerrijk voor iedereen en het geeft vaak een verrassende kijk op bepaalde gebruikte technieken.

Link to comment

Ik zag van Rony al het verzoek van de XML. Dat is voor mij ook een wens.

 

1 - Zo kan je een XML die je exporteert niet eens direct weer inlezen. Ik ben op zoek naar de basis. Met een paar eenvoudige voorbeelden zou ik wel verder kunnen.

 

2 - Tweee voorbeeld zou kunnen zijn hoe je data vanuit twee verschillende tabellen in één xml krijgt weggeschreven of weer ingelezen.

Link to comment

We gebruiken dezelfde formule als vorig jaar. Het rekeningnummer wordt nog deze week doorgegeven. Inschrijvingsgeld bedraagt 25.- EUR culinaire naverbranding inbegrepen (dranken niet...).

Er zal weer heel wat te zien zijn!

Link to comment

Zoals een paar van jullie al weten is Lasso een krachtige taal om webapplicaties te bouwen. Filemaker kan hiervoor gemakkelijk als database ingezet worden.

 

Als er geïnteresseerden zijn, dan wil ik graag een uurtje de mogelijkheden van Lasso komen demonstreren.

Als er interesse zou zijn, dan hoor ik ook graag wat je zoal wilt weten.

 

Greetz,

 

Karim

Link to comment
Als er geïnteresseerden zijn, dan wil ik graag een uurtje de mogelijkheden van Lasso komen demonstreren.

Als er interesse zou zijn, dan hoor ik ook graag wat je zoal wilt weten.

 

Greetz,

 

Karim

 

Uitstekend! Het podium is voor je gereserveerd. Schrijf je meteen ook in voor de culinaire?

Link to comment

Ach, ... Als ik zo lees dat er dingen aan bod gaan komen als lasso en xml (en wat nog meer allemaal?) , dan schrikt het mij wel wat af en voel ik mij echt maar een sukkelaar die daar niks ga kunnen komen doen tenzij gefrustreerd naar Chinees luisteren waar ik niks van snap...

PS. Komt er ook nog een programma van wat allemaal zal behandeld worden?

Link to comment
Ach, ... Als ik zo lees dat er dingen aan bod gaan komen als lasso en xml (en wat nog meer allemaal?) , dan schrikt het mij wel wat af en voel ik mij echt maar een sukkelaar die daar niks ga kunnen komen doen tenzij gefrustreerd naar Chinees luisteren waar ik niks van snap...

PS. Komt er ook nog een programma van wat allemaal zal behandeld worden?

Hola! Hier zijn we weer te kort door de bocht gegaan.

Er zijn parallel-sessies voorzien, waarvan één speciaal voor beginnende en gevorderde FileMaker-gebruikers die weinig of niets kennen van database technology, normalisatieregels en dergelijke. Inschrijven dus!!

Link to comment

OK ..... een gaatje gevonden in m'n agenda, zou wel nog graag te weten komen om hoe laat jullie beginnen

 

De naverbranding pak 'k ook mee.

 

En nu verder werken aan mijn vragenlijstje

:P

 

Tot dan

 

Misj

Link to comment
zou wel nog graag te weten komen om hoe laat jullie beginnen

 

We denken aan 13 u. Maar het hangt ook af van het aantal presentaties. Dan zouden we al in de voormiddag kunnen starten. Maar laten we het voorlopig op 13 u houden.

 

Dank voor de inschrijving!

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...