Jump to content
  • 0
Wim Bongertman

webviewer - pagina met wachtwoord

Question

Ik wil met mijn webviewer een order zichtbaar maken welke via de webwinkel is gemaakt.

We zoeken de factuur in filemaker en willen met een muisklik de bijbehorende internet order zien. Zo kunnen we bepaalde data vergelijken.

Uiteraard is dit een wachtwoord beveiligde toegang. Dus via de webviewer inloggen en de order opzoeken. Tot zover geen probleem. Keer ik terug naar filemaker en zoek een andere order, dan moet ik weer opnieuw inloggen. Dat is lastig.

Wanneer ik via de google browser tegelijk toegang zoek kan ik uiteraard iedere order via de google browser benaderen als ik een keer ben ingelogd. Wanneer ik tegelijk via de webviewer dezelfde orders benader waarbij het adres gegenereerd wordt door filemaker, moet ik bij iedere order opnieuw inloggen. Hoe kan dit?

Het vreemde is dat als ik internet explorer open heb staan en ben ingelogd op de webwinkel, kan ik via de webviewer iedere order benaderen en blijf ik dus ingelogd. Webviewer en Internet explorer lijken van dezelfde tijdelijke bestande gebruik te maken.

 

Het probleem zou grotendeels zijn opgelost door eerst via internet explorer in te loggen en vervolgens met de webviewer, maar dan moet je steeds 2 keer inloggen en is het voordeel van de mogelijkheid om via de webviewer de orders te bekijken een beetje teniet gedaan.

 

Kan dit eleganter?

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...