Jump to content
  • 0

Wie helpt ons?


Rondog

Question

Als jonge design startup met een revolutionair product werken wij nog steeds met een oude Filemaker 9 CRM database setup met daarin een adressenbestand gekoppeld aan offertes en facturen. Op zich doet het ding wat het moet doen, maar we hebben ook nog wel eens last van een bugje. Ook nu weer. En dat kunnen we er eigenlijk niet bij hebben.

Wie van jullie Filemaker cracks wil ons helpen het bugje te repareren. Het liefst kosteloos vanwege de situatie waarin we verkeren. Probleem: na wat vormgevingswerk worden adressen uit het adressenbestand plots meer niet getransporteerd naar de offertes en facturen. Kan niet veel zijn toch?

 

Verder: als diegene ons kan leiden naar een nieuwere en modernere Filemaker clone van een bestaand (of zelfgemaakt) CRM systeem :idea: dan zijn wij daar ook zeer in geinteresseerd! We horen heel erg graag!

Link to comment

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hallo Felix, fmstartingpoint hadden we al even gecheckt maar het leek ons als leken dat daar vooral FM onderdelen gratis verkrijgbaar zijn ipv een complete CRM database. Toch? En nee, je hebt gelijk: de bug zal vast niet alleen door het vormgevingswerk komen.... :D. Anyway. Ik heb de velden gecontroleerd en het lijkt allemaal in orde. Overigens, onze database werkt met het automatisch copieren van een driecijferige code die we zelf elk adres moeten geven. Deze code vinden we dan terug in de nieuwe toepassing, bijvoorbeeld in offertes, want facturen heeft nog geen content van enige betekenis :( . Ik wil met alle plezier een copie van de database maken, en opsturen, als iemand er even naar wil kijken. Iemand nog?!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...