Jump to content

kel

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. @ rmw: Dit is wat ik zocht. Ik heb gekozen voor de tweede optie. Veel dank!
 2. Dank voor je reactie, maar toch dit werkt niet: we praten over een script, niet over een berekenings-veld ..
 3. Wanneer ik in een script een formulering gebruik voor een datumveld: records zoeken U0796::liddatum: [>01.01.2019] dan gaat dat prima. Hoe moet ik het criterium liddatum > peildatum in de zoekopdracht van een script formuleren?
 4. Ik begrijp dat er tegenwoordig een PDF-creator is ingebouwd. Is dit echter allen bij de Mac-versie het geval? Ik nam vergelijkbaar bestand mee naar mijn werk [FM9 op pc]; dit produceerde netjes zoals vroeger 6 blz pdf met een fileformaat van 60kb. Mac-versie thuis maakte van 6 blz een pdf-document van 10 Mb.
 5. In het recente verleden werkte ik onder Classic met FM 4 en produceerde ik een lijst van 300 indviduele zwemuitslagen rechtstreeks vanuit FM naar een PDF-document van een bladzij of 6. Dit PDF-document was ca 100k groot. Sinds kort werk ik met FM versie 8 en maak ik hetzelfde PDF document, eveneens 6 blz; PDF-bestandgrootte is nu echter 5 tot 6 Mb. Heb nu als noodoplossing eerst maar geexporteed naar Excel en dat als PDf-geprint. De enige toegevoegde grafische informatie is een aantal horizontale scheidingslijnen tussen de diverse series en programma's. Wie weet een verklaring voor di
×
×
 • Create New...