Jump to content

Yvonne van de Vegte

Leden
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Wel Ad, In mijn beleving heb ik een aantal jaren geleden dit programma van je gekocht en ben ik dus de eigenaar. Wat je hier doet stel ik niet op prijs en eventueel geïnteresseerden krijgen dus met mij te maken. Niet beschaafd hoor
 2. Kan iemand mij adviseren (wellicht puttend uit eigen ervaring) welke barcode "maker" en welke barcode reader de beste/handigste zijn? Ik heb op het forum verscheidene barcode "problemen" gelezen. Scripting is het probleem niet. Aandachtspunten zijn dat de barcode zo klein mogelijk kan worden geprint op labelprinter?? Alvast bedankt voor de moeite.
 3. Helaas ik heb gezocht en vind dan een bericht en uitleg waarbij er een mogelijkheid moet zijn om bij Landinstellingen te kiezen voor Belgian comma of belgian punt. Echter heb ik niet als mogelijkheid bij mijn landinstellingen. Overigens zou ik ook liever Nederlands gebruiken, maar de KOMMA is het belangrijkst al zou ik Afrikaans moeten nemen?!
 4. Heeft iemand enig idee hoe je in Filemaker de punt in een komma verandert op je numerieke toetsenbord. Windows XP VS Internationaal toestenbord instelling en landinstelligen NL gebruiken we nu. Dit betekent dat we in Excel wel een komma krijgen maar niet in Filemaker. Heb reeds allerlei combinaties geprobeerd maar helaas tot op heden geen resultaat. Alvast bedankt voor de moeite. mvg Yvonne van de Vegte
 5. Geachte collega's. Export naar csv bestand is geen punt uiteraard. Echter Exact wenst in dit csvbestand 2 regels voor elk geexporteerd record. Dus 10 records, export, 20 regels in csvbestand. Elke eerste regel (van de twee) is een zogenaamde kopregel waar dan overigens wel een recordnr in zit. De tweede regel bevat de factuurgegevens. Hoe krijg ik deze 10 records, 20 regels voor elkaar zonder alle records eerst te moeten kopieren. Bij voorbaat dank voor de moeite.
 6. Serverdingetje Volgens mij is het mogelijk om de map met serverbestanden niet open te zetten (share op PC) en men er toch bij kan?? Maar hoe doe ik dat?
 7. Een overgenomen database bevat enorm veel valuelists die de gebruikers zelf mogen aanpassen. Tja en dan nu de update... Weet iemand een handige manier zonder te hoeven te knippen en plakken? Functie List Items geeft me wel een overzicht van de lijsten maar ik krijg slechts van de bovenste de inhoud in een ander veld zichtbaar. Alvast bedankt voor de tijd die men hierin wil steken.
×
×
 • Create New...