Jump to content

tomstoek

Leden
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nog iets vergeten: De iMac's geven dan een waarschuwing dat het bestand niet op kan slaan.
 2. In sommige lijsten gebruik ik: Records opslaan als excel maar opeens gaat dat niet meer. Toen heb ik uit een oud script de commandoregel gekopieerd en aangepast en nou doet ie het wel. De regels, de oude en de nieuwe, zijn identiek. Kent iemand dat probleem?
 3. Indien je een pdf genereert (records opslaan als PDF) en die opslaat in een container waarvan de inhoud opgeslagen wordt buiten de database worden er steeds drie bestanden opgeslagen. Een pdf, een jpg en een png. Weet iemand hoe ik dat kan beperken tot alleen een pdf?
 4. Hoi Menno, Dat had ik al geprobeerd. De vinkjes verschijnen dan maar de kolombreedte bleef op 8 characters. Ik heb inmiddels de versie teruggebracht en nu is het weer normaal. Thanks voor je bericht.
 5. Thanks, ik heb de vorige versie terug gezet en het werkt weer.
 6. De kolom van de scripts is ineens versprongen naar 10 karakters. Hoe krijg ik die weer breder?
 7. Hallo Menno, Thanks. De oplossing zit weer in het simpele. Het werkt. Een nieuw venster (Card). Alle handelingen daarin verrichten. Als je terug komt in het originele portaal dan staat het portaal nog precies zoals je eruit vertrekt. Hartstikke bedankt.
 8. Klopt allemaal, heb ik allemaal gedaan cq geprobeerd maar: Stel dat het record in de middelste rij van het portaal staat dan springt het betreffende record helemaal naar beneden in het portaal zodra je terugkeert in het portaal. Dat gebeurt alleen als je in de tweede (scroll)pagina van het portaal zit dus als er meer records zijn dan de view laat zien. Dan scroll je naar beneden. Je past iets aan waarbij een script opgestart wordt en als je dan terugkeert in het portaal is het record wat in het midden stond ineens de onderste.
 9. Klopt, ze hebben een volgnummer en dat is ook gelijk de sortering. Dat werkt wel maar als je meer records hebt dan in het portaal passen en je moet scrollen om bij de andere records te komen en je past daar iets aan, gaat terug naar het portaal en springt naar dat rijnummer dan springt het record in het beeld naar de onderste positie. Je zit wel in het juiste record maar niet op de plek in het portaal waar je de aanpassing startte.
 10. Thanks, Ik had al van alles geprobeerd ook naar de juiste rij te springen e.d. Ik zal eens kijken of er bij Monkeybread software iets over te vinden is.
 11. Ik gebruik nogal wat portalen in mijn vensters en loop steeds tegen het volgende probleem aan: Als er meer rijen, records zijn dan in het zichtbare gedeelte van het portaal getoond kunnen worden en je dan een record op bijv de "tweede" pagina van het portaal wijzigt dan springt de aangepaste rij naar de laatste positie in het portaal. Ik zou graag het portaal willen "bevriezen" zodat het voor de gebruiker gemakkelijker is. En daarna natuurlijk naar het desbetreffende record gaan. Resume: Kan ik een portaal bevriezen? (Venster vastzetten werkt niet) Kan ik opvragen welke reco
 12. tomstoek

  Webdirect en Pdf

  Kan iemand mij helpen? Webdirect, een programma waarin ik een factuur aanmaak en die wil ik graag opslaan in een container maar dat lukt niet. Ik zal wel iets verkeerds doen.Heeft iemand een stukje Coding waarin ik kan zien hoe ik dat zou moeten doen? Ga naar factuurlayout Records opslaan als pdf Maar dan? Als ik ga printen dan zie ik de pdf in apart venster dus hij is er wel. Daarna ga ik in een tabel naar een container zonder verwijzing, ga naar het containerveld en gebruik dan Pdf invoegen of bestand invoegen maar in beide gevallen krijg ik een venstertje voor mijn neu
×
×
 • Create New...