Jump to content

RodePimpernel

Leden
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RodePimpernel

 1. Hierbij de de screenshots, begint nu echt een lastig probleem te worden, het gekke is dat ik niets kan vinden waardoor dit in 16 gebeurt!
 2. Ik heb geen opstart script aanstaan, filemaker 15 werkt alles prima
 3. Ik heb alles doorgelopen en niets is hiervan het geval, in Filemaker 15 werkt de applicatie perfect heb ik nergens problemen mee!
 4. Nee, helaas ik heb alle scripts door gelopen maar dit is helaas niet het geval.
 5. Ik bedoel de bovenste balk waar staat Bestand, bewerken, weergave enz. Zodra ik mijn applicatie opstart verdwijnt deze balk ikheb al lopen te zoeken of dat het in sneltoetsen zit maar dat is ook het probleem niet. Ik werk trouwens onder Windows
 6. Hoi,. Zodra ik mijn applicatie opent in filemaker16 verdwijnt mijn bestandbalk (bestand, weergave, enz) wat ik ook doe ik krijg deze niet meer terug! Bij filemaker15 heb ik nergens last van Wie heeft hier ook last van en een oplossing gevonden?
 7. Hoi, Ik over ben gestapt naar filemaker 15, en nu heb ik een probleem het volgende is aan de hand. Ik selecteer een record, het alle info verschijnt echter op het moment dat ik op 'schermafdruk' klik dan verschijnt opeens het eerste record! Dit kan ik uiteraard oplossen met een bypass maar in filemaker 14 had ik hier geen last van. Is dit een bug in filemaker of is er iets veranderd in filemaker. In ieder geval ik kan het nergens vinden! Heeft iemand info of ervaring hiermee? RodePimpernel Berichten: 1 Geregistreerd op: 05 mei 2017 08:35
 8. Hoi, Ik over ben gestapt naar filemaker 15, en nu heb ik een probleem het volgende is aan de hand. Ik selecteer een record, het alle info verschijnt echter op het moment dat ik op 'schermafdruk' klik dan verschijnt opeens het eerste record! Dit kan ik uiteraard oplossen met een bypass maar in filemaker 14 had ik hier geen last van. Is dit een bug in filemaker of is er iets veranderd in filemaker. In ieder geval ik kan het nergens vinden! Heeft iemand info of ervaring hiermee?
×
×
 • Create New...