Jump to content

Jille

Leden
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Ik wil op basis van een variabele een veld in een record kiezen om gegevens in op te slaan. variabele is $$plaats en is bijvoorbeeld P21. Ik heb de velden P1 t/m P40. Ik wil in dit geval veld P21 vullen met data $$naam. Maar wat ik ook probeer, telkens als ik met de functie 'veld op naam instellen' dit probeer krijg ik de foutmelding dat het veld ontbreekt. Heeft iemand een idee hoe ik dit of op deze manier of op een andere manier kan oplossen?
 2. Top. Dank voor alle reacties. Samen met de handleidingen van filemaker is het gelukt. Als je eenmaal weet hoe het moet is het eigenlijk best wel eenvoudig. Nogmaals dank voor alle input.
 3. Oke. Ik zal even kijken. Ik heb wel alle inloggevens ontvangen, maar ik moet dus eerst ook even de handleiding hebben waarin is aangegeven hoe ik de gegeven moet halen. Tot zover bedankt.
 4. Dat gaat niet. De leverancier eist verificatie met inlognaam en wachtwoord. Het gaat om gegevens op basis van JSON. De website benaderen gaat ook goed. Ik moet alleen even weten op welke wijze ik inlognaam en wachtwoord etc. kan toevoegen aan het ophaal-commando. Dat is mij niet duidelijk. Heeft iemand daarvan een voorbeeld?
 5. Ik ben op zoek naar iemand die mij de beginselen van het binnenhalen van gegevens van derden via API kan leren. Tot op heden werd deze informatie door de toeleverancier gegenereerd in een CSV-bestand dat ik dan kon inlezen, maar hij is nu overgaan naar de cloud-omgeving en ik moet de informatie nu middels API binnenhalen. Alleen heb ik hiermee nog totaal geen ervaring. Ik heb wel gezien dat middels de JSON-functie en 'Invoegen vanuit URL' dingen blijkbaar mogelijk zijn, maar het loopt vast op de verificatie. Ik heb de ondersteuningsvraag ook bij FM neergelegd, maar daar wordt ik keurig naar jullie doorgestuurd. Wie kan mij dus helpen bij de basisstappen om in ieder geval de informatie binnen te halen en ergens op te slaan zodat ik deze verder kan verwerken?
×
×
 • Create New...