Jump to content

JMiedema

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Ik heb wat basis ervaring met MS Acces. Het commentaar bij de velden, schema's en scripts vind ik een goede! Dan hoef ik niet voor elk 'wissewasje' contact op te nemen met hun, maar ben ik meer in staat om het zelf op te lossen.
 2. Goeie, ik heb ondertussen de Claris Academy ook al gevonden, maar dat us vooralsnog erg theoretisch. Ik ben persoonlijk meer van de hands-on aanpak, dus de oefenfiles die je gedeeld hebt zien er goed uit! En anders is LinkedIn altijd nog een goed idee. Ik kan in ieder geval voorlopig even aan de slag totdat m'n portefeuille goedgevuld is.
 3. Goede tips, ik ga kijken of ik op m'n privé laptop ook toegang ga krijgen en een testserver waarmee ik kan oefenen/spelen/testen lijkt me een uitstekend idee.
 4. Dit was ik in ieder geval van plan. De leverancier impliceerde ook dat dit een goed idee was en ik ga er vanuit dat we een productieve samenwerking aangaan.
 5. Beste allemaal, Voor mijn stagebedrijf heb ik een software selectietraject mogen doen waarbij de keuze uiteindelijk op een CRM/ERP systeem op basis van Filemaker Pro is gevallen. Ik heb een contract gekregen bij m'n stagebedrijf om aan te blijven en het systeem te implementeren. De database wordt door een externe partij gemaakt, maar het plan is dat ik verantwoordelijk ga zijn voor kleine aanpassingen en onderhoud aan de toekomst. Ik kan in de basis databases bouwen en relaties aanbrengen, maar ik zou graag meer diepgang willen. Hebben jullie tips voor mij waar ik dan het beste kan beginnen
×
×
 • Create New...