Jump to content

eldeka

Leden
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OK Peter. Ik neem aan dat dit dan ook met FM15 lukt. Ik probeer het uit.
 2. De File opent met admin in FM11 maar ik kan de accounts niet wijzigen.
 3. Is er dan iets mis met mijn iMac?
 4. Bestand heeft 8 jr gedraaid op een Windows-machine. Het kan idd ook hiermee te maken hebben. Ik zal het nu terplaatse terug proberen op de originele PC Up naar FM16 kan later wel volgen. Alvast dank voor de hints.
 5. Bijgevoegd programma heeft 8 jaar perfect gewerkt in FM11. Er is nu een probleem om het te openen. Combinatie van Accountnaam en wachtwoord, incl. admin, worden niet meer herkend. Heeft iemand een oplossing om opnieuw volledige toegang te verkrijgen? BakVer_2018.fp7
 6. eldeka

  clubleden

  Bijkomend ter info: het betreft... - een 100-tal leden (allen Mac-gebruikers) genereren door 5 bestuursleden - verslagen, programma's, nieuwsbrieven publiceren voor de leden; max één lid tegelijk inloggen - mails versturen a d leden - GEEN FM-licenties voor de gewone leden Ik meen te mogen afleiden uit jullie reacties: - dat de DB kan draaien op een FM Client versie en dat die voor gebruik door anderen op afstand, moet open staan - Max. 5 bestuursleden, (gelijktijdig?) de DB kunnen gebruiken via internet (met eventueel privileges) en dit met één en dezelfde licentie? - de andere gewone leden met FM Go (zonder licentie dus) de DB beperkt kunnen gebruiken, eveneens eventueel met privileges Kan men FM Go ook installeren voor gebruik op iBook of iMac zonder licentie FMP? Toch nog wel wat vragen dus. mvg
 7. eldeka

  clubleden

  Dank Banach... Dit wordt me nu al heel wat duidelijker. Toch is FileMaker Pro Client als server na wat speuren op het net me helemaal niet zo duidelijk; terwijl ik vermoed dat dit misschien wel eens de oplossig zou kunnen zijn. Kan je dit wat meer toelichten?
 8. Een tijdje geleden maar terug van weggeweest... Ik heb tot nutoe alleen lokale toepassingen ontwikkeld t/m FMP Adv 15. Ik wil nu een eenvoudige databank ontwikkelen en via internet ter beschikking stellen van een vereniging van een 50-tal leden. Ze zijn gewone gebruikers van PC, Mac, tablets, phones; internet... De middelen hiervoor zijn talrijk: Go, Webdirect, Server, Cloud... en wellicht nog andere. Wat is nu de beste en de meest economische (licenties) oplossing? Misschien heeft iemand een suggestie?
 9. eldeka

  vcf importeren

  Dank voor de hints... we gaan op zoek en event. a.d. slag.
 10. eldeka

  vcf importeren

  Beste clarifiers... geen reactie op mijn probleemke! Wellicht heb ik de vraag niet duidelijk geformuleerd OF is de vraag niet relevant. Het internet geeft eventueel oplossingen via Excel maar dit lukt niet via Open Office (= free). Vandaar mijn hoop op een eventuele andere aanpak. In elk geval dank voor de aandacht.
 11. eldeka

  vcf importeren

  Heeft iemand een hint om VCF-files (zoals contacten op iOS) te converten naar FM?
 12. OK. Zo eenvoudig kan het zijn... of toch niet. Dank voor de tip!
 13. zit in iTunes waarschijnlijk fout...
 14. FM Adv 13 Via iTunes - FM app - een FM-bestand toevoegen of bewaren is duidelijk. Maar hoe verwijder ik een FM-bestand op mijn iPad?
 15. Ik was kort bij de klok maar wist de klepel niet hangen. Dank jullie beiden.
×
×
 • Create New...