Jump to content
  • 0

Opslaan in de bestanden van Ios


Job

Question

Goedemorgen 

ik heb pdfs in containers opgeslagen die gecontroleerd moeten worden. Hiervoor moet de gebruiker 2 verschillende pdfs naast elkaar zien waarin er 1 bewerkt moet kunnen worden. Dit gaat bijvoorbeeld prima met ios waar je met penselen kunt werken. Als ik een pdf open vanuit filemaker (exporteren en meteen openen ) zie ik de knop bewerken helaas niet. Het bewerken lukt alleen als ik het bestand open en opsla. 


wat wel werkt is de ‘bestanden’ app van ios openen naast filemaker en de bestanden op en neer slepen uit de container naar bestanden, bestand openen in ‘bestanden’ hier kun je meteen bewerken en als je klaar bent, kun je het bestand terug slepen naar filemaker. Dit werkt maar is erg bewerkelijk. 
 

liever zou ik dit scripten , maar het lukt me niet om een bestand uit fm go naar welke map dan ook van filemaker exporteren. 
script is gebaseerd op get(documentenpad) maar die verwijst naar /var/mobile/containers/data/application/87354 ...bc3/Documents/test.pdf

 

en dan ik het bestand nergens terugvinden, ik heb ook al geprobeerd om er /documenten/ van te maken om te voorkomen dat het een taal probleempje is. Weet iemand het directe pad naar de documentenmap van ios ?  Ik heb ook de be_file opties geprobeerd, maar ook daar loop ik vast met het filepath. 
 

 

C8666C8D-9BF1-40B1-86E8-BD95968F266E.jpeg

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...