Jump to content

e-mail instellingen


Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

Ik wil graag e-mail-campagnes (met pakket meegeleverde file e-mail campagnes beheren) versturen vanuit filemaker pro 9.0. Op mijn laptop werkt dit wel maar op mijn pc niet. Ik heb in de helpfunctie gelezen dat ik bepaalde instellingen in Win.ini en/of MAPI-e-mailtoepassing op de juiste wijze moet installeren of configureren. Kan iemand mij vertellen wat ik precies moet doen?

 

Gr. Foxy :idea:

Link to comment

Je moet er voor zorgen dat in de settings van internet explorer, bij standaard programma's, de correcte e-mail cliënt ingesteld staat.

Ik persoonlijk heb het probleem dat ik niet meer dan 100 personen tegelijk een mail kan sturen. Ik vermoed dat dit ligt aan mijn provider.

En... dit is geen café-praat :wink:

Welkom op het forum

Link to comment

Bedankt EDC. Was effe druk deze week maar lees je nu je reactie. Ik heb naar mijn instelliingen gekeken en geconstateerd dat mijn standaard e-mail programma Microsoft Office Outlook ingesteld is als e-mail client. Is dat goed of moet het iets anders zijn?

 

Gr. Foxy

Link to comment

Als je daadwerkelijk met micrososft outlook werkt en in dat programma je mail-account is ingesteld is het correct.

Ik raad je echter aan om indien mogelijk met outlook express of windows mail (vista) te werken. Ik heb persoonlijk slechte ervaringen met ms outlook in samenwerking met filemaker. (soms crashed filemaker of in andere gevallen komt de mail wel in de outbox maar wordt hij niet verstuurd - men dient dan outlook nog eens appart te openen om de mails effectief te versturen)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...