Ga naar inhoud
  • 0

PHP programmeur gezocht


rgaros

Vraag

Ik ben FM-ontwikkelaar en heb voor een klant een FM backoffice en een FMS/XSLT webwinkel gebouwd. Daar zijn we al in FM7 mee begonnen en hadden we meteen al spijt van omdat er een aantal bugs in FMS/XSLT zaten. Destijds was PHP niet beschikbaar en was de keuze tussen IWP en XSL. Standaard software was voor de klant geen optie.

 

Een van de dreigende problemen is de limiet van 100 sessies. Ook moet de opmaak danig verbeterd worden en gaat dat makkelijker met PHP dan handmatig XSL coderen. En de frames mogen nu ook wel een keer weg. Daarom willen we de webwinkel opnieuw gaan opzetten met PHP.

Het gaat om 34 XSL-bestanden waarvan er een aantal onder PHP samengevoegd zouden kunnen worden. Merendeel van de intelligentie zit in FM maar een paar zaken in de XSL bestanden.

 

Wegens tijdgebrek kan ik dit niet zelf uitvoeren. Daarom zijn we op zoek naar iemand (bv. ZZP-er) die deze uitdaging aan wil gaan en aantoonbare ervaring met zowel PHP als XSLT heeft.

Je kan middels een e-mail reageren.

 

Met vriendelijke groet,

Rene Ros

Link naar reactie

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...