Jump to content
  • 0

Context menu in Kiosk mode voor niet-admin accounts


sunsational

Question

Hallo,

 

ik heb een FileMaker toepassing ontwikkeld voor Windows machines die ik voor niet-admin accounts in Kiosk mode uitvoer. Gebruikers van de toepassing melden zich aan met een account waaraan de voorgedefinieerde privilege set "[Data Entry Only]" gekoppeld werd.

 

Ik wil deze gebruikers toelaten om online afbeeldingen (die ze bijvoorbeeld opzoeken via de Google website die in een web viewer getoond wordt) te bewaren via een rechtermuisklik op de afbeelding en dan in het snelmenu te kiezen voor "Afbeelding opslaan als...". Het context menu (dat je kan oproepen via een rechtermuisklik) is voor de standaard gebruikers van de toepassing echter niet beschikbaar.

 

Mijn vraag: Hoe kan ik er best voor zorgen dat deze "niet-admin gebruikers" via de rechtermuisknop het context menu kunnen oproepen in de web viewer, terwijl de toepassing in Kiosk mode getoond wordt? Moet ik hiervoor een nieuwe privilege set definiëren? Welke privileges moet ik dan toekennen aan deze nieuwe privilege set zodat niet-admin gebruikers via de rechtermuisknop het snelmenu (context menu) kunnen oproepen? Ideaal zou er een privilege "Allow user to use context menu" zijn die ENKEL dit privilege toevoegt maar dat is spijtig genoeg niet beschikbaar bij mijn weten. Of bestaat er een andere oplossing voor mijn probleem dan het definiëren van een nieuwe aangepaste privilege set?

 

Groet,

 

Tim

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...