Ga naar inhoud

FMSummit 2014 op 9 en 10 oktober in Scheveningen


Koen Van Hulle

Aanbevolen berichten

De 7e editie van de FMSummit komt er aan! Hou dus alvast donderdag 9 en vrijdag 10 oktober vrij in je agenda. Deze zal plaatsvinden in het Bilderberg Europahotel in Scheveningen.

 

Deze editie staat volledig in het teken van het FileMaker 13 platform.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen:

- Leer werken met thema’s in FileMaker Pro 13

- Breng je oplossingen naar het web met WebDirect

- Ontdek de mogelijkheden van FileMaker Server

- …

 

Zin om te presenteren?

Uiteraard zijn we ook voor deze editie op zoek naar sprekers. Wil je graag je FileMaker skills etaleren, heb je een interessant voorstel voor een sessie, aarzel dan niet ons te contacteren. FMSummit biedt je de opportuniteit om dit te delen met alle geïnteresseerden in Vlaanderen en Nederland. Ook deze keer wordt er gekozen voor een evenwicht tussen 'expert' sessies en 'intro' workshops, waar iedere FileMaker-ontwikkelaar en gebruiker zijn gading in kan vinden.

 

Omdat de FMSummit 2014 volledig in het teken van FileMaker 13 zal staan, willen we uiteraard alleen topics die hiermee verband houden. Dat kan gaan van nieuwe lay-out mogelijkheden tot specifieke FileMaker Go 13 toepassingen.

 

Wat krijg je voor jouw sessie terug?

'Eeuwige roem' en gratis deelname aan de FMSummit 2014, exclusief logies en verplaatsing. We bezorgen je graag die extra uitstraling in het netwerk van Nederlandstalige FileMaker-ontwikkelaars en gebruikers.

 

Laat ons vóór 28 mei weten wat je graag komt vertellen op de FMSummit. Stuur alvast een mail met je kandidatuur naar staff@fmsummit.info

Begin september organiseren we dan een dry-run zodat je vol zelfvertrouwen je sessie op de FMSummit zal kunnen aanvatten.

 

Meer info op www.fmsummit.info

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...