Jump to content

Vacature ervaren FileMaker ontwikkelaar (M/V)


vbaren

Recommended Posts

SHpartners Nederland is op zoek naar een fulltime FileMaker ontwikkelaar voor uitbreiding van het team.

 

Functieomschrijving

Als FileMaker ontwikkelaar bij SHpartners maak je deel uit van het gehele team dat bestaat uit zowel Nederlandse als Belgische collega’s. Je voert zelfstandig en in samenwerking met collega’s zeer afwisselende projecten uit op lokatie bij de klant. Belangrijk is dat je een goede FileMaker ontwikkelaar bent, maar net zo belangrijk is dat je goed kunt communiceren met gebruikers, opdrachtgevers en natuurlijk met je collega’s. Bij de klant voer je analyses uit, ontwerp je nieuwe toepassingen of pas je bestaande aan en doorloop samen met de klant het hele traject tot en met de oplevering en ondersteuning naderhand. Alhoewel veel van onze opdrachtgevers in het westen en midden van Nederland zitten, is je werkgebied heel Nederland.

 

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau

- Uitstekende communicatieve eigenschappen

- Sterk analytisch vermogen

- Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- FileMaker 13 gecertificeerd

- Minimaal 3 jaar ervaring in softwareontwerp en -ontwikkeling

 

Bedrijfsprofiel

SHpartners is een Belgisch-Nederlands FileMaker Platinum FBA lid met 15 enthousiaste medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat op basis van FileMaker Pro en gerelateerde weboplossingen met technieken als HTML5, MySQL en MySQL. myFMbutler is de tak van het bedrijf die gespecialiseerd is in FileMaker tools en plugins. SHpartners is eveneens initiatiefnemer van de FMSummit. Deze jaarlijkse conferentie wordt in 2014 voor de 7e keer georganiseerd en is ondertussen uitgegroeid tot het 'niet te missen' evenement voor Nederlandstalige ontwikkelaars in België en Nederland. Een aantal van onze medewerkers stond ook aan de wieg van Clarify.net, het Nederlandstalige FileMaker‑forum. Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen en delen van kennis. Maandelijks komen wij hiervoor gedurende een hele dag bij elkaar. Verder nemen wij deel aan internationale conferenties zoals de FileMaker Developer Conference in de VS en Pause On Error in Berlijn.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact op met Arnoud van den Broek (jobs@shpartners.com). Ben je geïnteresseerd maar past het profiel niet helemaal, neem dan ook contact met ons op!

 

http://www.shpartners.com

SHpartners BV

Melisse 46

8252 DH Dronten

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...