Jump to content

Gerard Exis

Leden
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Menno, dank je wel. ja, ik heb altijd de laatste 4 karakters nodig.
 2. Beste mensen, ik heb een veld met standaard 9 tekens, de laatste 4 wil ik graag naar een ander veld kopieren. bv: E20146758 staat in het veld, nu wil ik in dit geval 6758 in een ander veld hebben, hoe pak ik dit aan? alvast dank.
 3. Menno dank voor je input, maar als ik op de genereren druk krijg ik de melding dat ik geen privileges heb voor deze
 4. Beste mensen, ik ben op zoek naar een mogelijkheid om vanuit FM barcode labels te printen, dus een getal dient om gezet te worden naar de streepjescode en dan geprint te worden. Is er een bestaande app voor dit ?
 5. Wil nog even terugkoppelen. Sinds een aantal weken draait nu dank zij de oplossing van Peter mijn systeem geheel zelfstandig (automatisch). kan alles wat ik moet kunnen doen (en nog meer) via de Ipad onderweg, helemaal super. Nogmaals dank.
 6. Heren, dank voor jullie input, heeft mij geholpen. ik heb het bestandje van Peter gebruikt, super dank je wel. krijg alleen een melding als ik in andere layout’s ga en de script van Peter draait op de achtergrond. de melding luid als volgt: deze bewerking kan niet worden voltooid omdat het doel geen deel is van een gerelateerd tabel. hoe ik dit moet oplossen weet ik niet, maar goed, vanavond test draaien, 23.10 weet ik of het allemaal goed gaat.
 7. Beste mensen, ik wil een script (downloaden van de dagelijkse verkopen) iedere avond om 23.30 uur automatisch laten starten, hoe kan ik dit voor elkaar krijgen ?
 8. Beste Mensen, Wie kan en wil voor mij (natuurlijk tegen vergoeding) een database maken. Ik heb mijn eigen database gemaakt, daar werk ik alleen mee, dus dat gaat goed. Echter heb nu een database nodig waar verschillende personen mee moet werken, en dat is effe andere koek, dus dit wil ik uitbesteden. In het kort gaat het om het volgende: Ik ga naast mijn. huidige onderneming gezamelijk met partners een nieuwe onderneming starten. Het betreft een Camper-caravan bedrijf, we gaan nieuwe campers en caravans verkopen, stalling aanbieden en reparatie-schade's uitvoeren. Alle onderdelen en materialen worden via mijn huidige onderneming ingekocht, dus zou wel handig zijn als de database ook gegevens van artikelen uit mijn eigen database kan halen. De bedoeling is dat zodra de database klaar is, je het hier terplekke (Roemenie) opzet en proefdraai, het spreekt voor zich dat kosten (vliegtickets etc.. vergoed worden). Natuurlijk heb je veel meer info nodig echter is nogal een lel van een verhaal, dus bij interesse kan ik je deze mailen. Dus heb je interesse, laat het even weten.
 9. Banach dank voor je antwoord. Ik moet dus de computer die op kantoor staat bereikbaar maken via internet d.m.v een VPN verbinding ? Zo'n VPN verbinding opzetten is dat moeilijk? of is dit eenvoudig te doen voor mensen zoals ik die eigenlijk niks weten van deze materie. Als het niet eenvoudig is moet ik iemand zoeken die dat voor mij kan regelen.
 10. Dank je wel. Weer een stapje verder.
 11. Kan je mij uitleggen hoe je die relatie maakt , alvast bedankt.
 12. Beste mensen, dmv een eerder vraag hier op het forum begrijp ik dat ik bestanden kan delen dmv 'samengebruik" , ik heb dus geen fm server ! Nu heb ik een een Ipad Pro besteld en wil in mijn database zowel via de computer als via de Ipad werken, als ik dit via samengebruik doe, werkt dat dan alleen als ik op hetzelfde wifi netwerk zit ? of kan dat ook via online zodat ik tijdens het reizen ook via de Ipad kan werken. alvast dank.
 13. Beste mensen, ben bezig om een Ipad aan te schaffen, zal een Ipad Pro 12,9 zijn. Ik werk normaal met een MacBook, is 12 inch. Kan ik dezelfde layout gebruiken om mee te werken, of moet ik echt een layout voor Ipad hebben ? Ik heb de database waar ik mee werk zelf in elkaar geknutseld, echter alles omzetten naar een layout voor Ipad wordt een hels karwei voor mij, daarom hoop ik dat voor dit formaat Ipad dit niet nodig is. alvast dank voor jullie reactie's.
 14. Hartelijke dank Menno. ik ga dit verder uitzoeken hoe het werkt. ik wil eigenlijk d.m.v. een Ipad offertes maken voor klanten, dit gebeurt dan in de werkplaats. Echter moeten deze gegevens in mijn database staan die op mijn computer op kantoor staat (hetzelfde gebouw). iedere keer alles overzetten lijkt mij onhandig, dus als ik via de Ipad de offerte eigenlijk direct in mijn database van de computer op kantoor maak heb ik denk ik voor de beste oplossing gekozen.
 15. Beste mensen, kan ik (FM Pro 16) een bestand (database) delen met b.v een Ipad. Met de bedoeling dat ik gegevens niet iedere keer moet overzetten van het ene apparaat naar de ander.
×
×
 • Create New...