Ga naar inhoud

StevenDn

Leden
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door StevenDn

  1. Ik kan nu mijn totale omzet ( in een portaal ) bekijken op huidige werkdag en de totale omzet. Maar ik zou graag de optie hebben dat ik ofwel via een kalender of gewoon via de ingegeven datum, de specifieke omzet, van die dag kan bekijken. Het script dat ik gemaakt had ( en dat niet werkt ) voor de laatste 7 dagen bevind zich hieronder, alvast bedankt voor eventuele tips of opmerkingen en in ieder geval goede feestdagen !
  2. Hartelijk bedankt voor de reactie, ik probeer het uit !
  3. Goedemiddag, Ik heb 2 tabellen, " Factuurlijnen" & Producten " In de tabel producten heb ik een portaal van factuurlijnen, met de aantallen die de klant besteld heeft. Nu zou ik graag die aantallen optellen, en daarna aftrekken van het totaal aantal van het product. Is het mogelijk om een som te krijgen van het totale aantal dan verkocht is geweest per artikel ? Alvast bedankt !
  4. Klopt inderdaad volledig. En @bigbadwolf alvast bedankt !
  5. Bij het gewoon zoeken " Command + F " werkt hij perfect. Als ik de variabele er uit haal en een bestaande waarde ingeef ook. Relatie werkt ook. edit : Is het omdat ik een list layout werk ?
  6. Neen, ik krijg geen fouten terug. Ik krijg als resultaat altijd het eerste record dat ik ooit heb aangemaakt uit die lijst.
  7. Goedemiddag, ik heb een standaard script die ik bijna altijd gebruik om zaken op te zoeken, maar deze blijkt niet te werken. Enig idee wat dit zou kunnen zijn ? Ik zoek ofwel het klantennummer of het adres ( straat ) Alvast bedankt.
  8. Dag Banach, Het probleem blijft hetzelfde denk ik. Ik zou graag de knop van de scanner willen gebruiken als trigger dat er iets gebeurd. Of zie ik het verkeerd ?
  9. Goedemiddag, Ik heb een script lopen die bij een toetsaanslag ( nu enter ) naar een andere layout gaat waar ik dan een barcode kan scannen. Nu, ik wil als ik op de knop van de scanner duw dat hij meteen naar die desbetreffende pagina gaat. Een toetsaanslag is nu irritant na de 100ste referentie. Is dit mogelijk ? Scanner : Zebra DS2208 ( ik heb de scanner zowel op "enter" als op "tab" geprobeerd, maar het script blijkt niet te werken ) Alvast bedankt.
  10. Bedankt Menno en Bigbadwolf, dit mag gesloten worden.
  11. Goedemiddag, bedankt voor de reactie, is hier documentatie over ? Ik ben nog niet volledig mee.
  12. Goedemiddag, Er is waarschijnlijk een betere of andere manier om dit te printen ( ik hoor het graag ) Maar ik zou graag een variabele print hebben zodanig dat er geen lege ruimtes zijn tussen het artikel en het eindtotaal. Nu ben ik gebonden aan maximaal 10 artikelen. Zie afbeeldingen om het beter te begrijpen. Alvast bedankt voor de reactie.
  13. Hartelijk bedankt voor het antwoord, dit mag gesloten worden.
  14. Dag Banach, bedankt voor het antwoord. De extra / heeft blijkbaar het verschil niet gemaakt : https://beautiqa.be/woocommerce-api.php Heb je een link naar de FMP info ?
  15. Korte inleiding : Ik maak al een tijdje webshops in Wordpress met WooCommerce. En ik kan afzonderlijk wel ( licht ) overweg met filemaker. Nu heb ik een kassasysteem gemaakt in filemaker die werkt, maar ik zou deze graag willen linken met mijn verschillende webshops om de klant nog beter te bedienen. Nu sinds sinds de opkomst. van "chatgpt" probeer ik de scripts te maken en te vervolledigen. Maar ik zit vast met WooCommerce api die de 2 systemen met elkaar verbind. Ik krijg maar een blanco pagina, terwijl ik niet weer wat er mis is. Alvast bedankt voor de eventuele reacties Code hier : <?php // Your WooCommerce store URL $store_url = "https://beautiqa.be/shop/"; // Your API consumer key and secret key $consumer_key = "ck_blablacodehier"; $consumer_secret = "cs_blablacodehier"; // The WooCommerce API endpoint for getting products $endpoint = "/wp-json/wc/v4/products"; // Use curl to send a GET request to the endpoint $ch = curl_init(); curl_setopt( $ch, CURLOPT_URL, $store_url . $endpoint ); curl_setopt( $ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true ); curl_setopt( $ch, CURLOPT_USERPWD, $consumer_key . ':' . $consumer_secret ); curl_setopt( $ch, CURLOPT_HTTPAUTH, CURLAUTH_BASIC ); $response = curl_exec( $ch ); curl_close( $ch ); // Check for errors if ( $response === false ) { // Handle error echo 'Error: ' . curl_error( $ch ); } else { // Parse the response body as JSON $data = json_decode( $response ); if (json_last_error() !== JSON_ERROR_NONE) { echo 'Error: ' . json_last_error_msg(); exit; } // Iterate through the products foreach ( $data as $product ) { // Output the product name and stock amount echo $product->name . ": " . $product->stock_quantity . "<br>"; } } ?>
  16. Bedankt Meno, Werkt en nog is bedankt voor de antwoorden op de vele andere topics. Het heeft al zijn nut bewezen !
  17. Ter verduidelijk even foto genomen. Hij print de code af, maar niet het effectieve artikel / barcode nummer die ik wil.
  18. Menno, het werkt inderdaad. Weer een migraine minder Hartelijk bedankt ! Nu in de code heb ik een variabele ingesteld voor het artikel & Barcode, maar toch toch drukt hij enkel de variabele code af ( $Artikel en $EAN ) ipv het huidige artikel en EAN, moet een variabele anders ingesteld worden ?
  19. Goedemiddag, Ik heb een scriptje gemaakt om een label af te drukken via insert url. Maar ik blijf er mee vast zitten. Voorbeeld van het script is in bijlage. Ik zit nu al enkele uren vast, en ik het via verschillende manieren geprobeerd maar ik blijf hetzelfde resultaat hebben. Zowel het claris forum als dit forum al is doorlopen voor eventuele info. Al bedankt voor de eventuele reacties. Print label.fmp12
  20. Bedankt, net geprobeerd, zelfde resultaat. Ik ga het even laten rusten want ik word er gek van.
  21. Bedankt voor de reactie, bestaat er een regel waardoor de volgende stap in het script x aantal milliseconde later begint ?
  22. Goedemiddag, Ik ben wat aan het spelen met de geïntegreerde barcode applicatie binnen filemaker. Wat wil ik : - Een Barcode die automatisch word gegenereerd en afdrukt. Bij elke afdruk een nieuwe barcode Wat heb ik : - Er word automatisch een nieuwe barcode gegenereerd, maar vanaf de moment dat ik mijn print lay-out wil afdrukken bevestigd hij de nieuwe barcode niet meer in het container veld. Er staat een test in de bijlage met 2 verschillende knoppen. 1tje voor het automatisch genereren, en 1tje met de afdruk erbij. Alvast bedankt voor de hulp ! test.fmp12
  23. Goedemiddag, Is het mogelijk dat als een gebruiker een getal wijzigt in een veld dat ik daar een mail kan van verkrijgen ? Zodanig dat ik dit kan opvolgen ? In bijlage een concreet voorbeeld. Als een gebruiker het getal "L1" aanpast zou ik daar graag een email melding van krijgen. Al hartelijk bedankt voor de eventuele reacties.
  24. De gescande artikelen komen weldegelijk in filemaker. Ik heb er even een bijlage aan toegevoegd. Bedankt voor de reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...