Ga naar inhoud

MarcAlmelo

Leden
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MarcAlmelo

  1. Als je handig bent met API's is het ook wel interessant om gebruik te maken van software als https://www.printnode.com/en hiermee worden ook computers apart opgeslagen en de daaronder liggende printers en papierformaten.
  2. @bigbadwolf het lijkt erop dat het wellicht ook hiermee te maken heeft https://support.claris.com/s/article/Some-fonts-are-replaced-with-an-unreadable-tmp-font-1503693084454?language=en_US we gaan dit later verder testen.
  3. Goedemorgen, Bij het aanmaken van een PDF van bepaalde lay-out krijgen we op 1 PC een error 800. Nu hebben we dit eerder gehad en weten we dat dit te maken heeft met de geïnstalleerde fonts, echter krijgen we het niet voor elkaar het werkend te krijgen op deze PC (Windows 10). We hebben o.a. toegepast wat hier staat https://community.claris.com/en/s/question/0D50H00006dsgehSAA/font-issue-creating-pdf-error Iemand nog tips of oplossingen om het op een andere manier te doen?
  4. Heb Filemaker opnieuw geïnstalleerd op de desbetreffende PC en tot nu toe is niet weer voorgekomen.
  5. Heb de plugins even verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Even kijken wat er gaat gebeuren nu.
  6. Tot nu toe lokaal bij 1 pc, hou het even in de gaten wanneer het voorkomt voor mezelf.
  7. Iemand bekend met deze error in Filemaker?
  8. @menno test bestand werkte bij mij ook, alleen mijn eigen nog niet. Heb toen url automatisch coderen uitgezet en Gehele inhoud selecteren aan en toen werkte die wel. Vreemd, geen verklaring voor. Bedankt voor het opnieuw uitproberen, lukt me nu wel.
  9. Bedankt @menno dan kan ik inderdaad blijven zoeken. Wachten we dat even af.
  10. Goedendag allemaal, ik probeer een API-koppeling te maken met FMPRO en de API van KvK, alleen kom ik niet verder met https://developers.kvk.nl/nl/documentation/install-tls-certificate#vertrouwde-certificaten Ik heb een .PEM-bestand gedownload van hun site. In een container geplaatst Het bestand laad ik in een variabel vanuit de container $cert Dit zijn mijn cURL opties " -X GET -H \"apikey: **APIKEY** \" -H \"Accept: */*\" -E $cert -D $dumpheader " Ik krijg een error 1628 en kom niet verder. PS met Postman krijg ik het wel voor elkaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...