Jump to content

Marsau

Leden
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

FileMaker profiel

 • FMSummit(s)
  2017 - Leiden
  2015 - Brugge
 • FBA
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanuit een FileMaker applicatie zou je een video-chat moeten kunnen opstarten met het programma van je keuze. Wellicht via een URL, wellicht via het verzenden van een systeem-event. Het zal met name van dat programma afhangen of het (prettig) gaat werken.
 2. je bent nog niet specifiek genoeg met je vraag. De portal geeft al de 'gevaarzinnen' aan van de grondstoffen. per definitie geeft een verwijzing naar de andere gerelateerde tabel de eerste record aan.
 3. Deze vraag is eerder gesteld. Alles draait om het opzetten van een xslt-stylesheet om een goede conversie aan te maken. Het staat bij mij nog op mijn actie/wensenlijst, maar zal t.z.t. ook dit in mijn systemen implementeren. Omdat ik verwacht dat ook meer klanten erom zullen vragen. Omgekeer wil je wellicht ook (inkomende) UBL facturen kunnen interpreteren. Dat wordt wellicht ook nog aan (aanvullend) dingetje.
 4. Ja, ik ben er bij. Kan er nog niet heel veel over zeggen, behalve dat veel zaken toch een geheel andere benadering vergen. Met name in de sfeer van bijvoorbeeld het beheer van accounts.
 5. Inmiddels de eerste ervaring voor een klant. Opmerkelijk vind ik dat je als externe developer één van de user-slots moet innemen. Het is ook wel een dingetje om toegang tot de cloud te krijgen als de klant eenmaal zijn contract heeft (dat je als FBA zelf hebt ingeregeld).
 6. Inderdaad. Het begrip applicatie is nogal rekbaar.
 7. Is die download dan onvermijdelijk? En zo ja, is dat dan een probleem?
 8. Dat zou dan een goed bewaard geheim zijn. Überhaupt begrijp ik nog niet of/hoe FBA hier een rol speelt.
 9. We mogen er nu over praten. Claris heeft een nieuw prijsmodel voor FileMaker Cloud geïntroduceerd. Er is nu een 'instap' level, FileMaker Cloud Essentials voor € 21 per maand/gebruiker voor max. 10 gebruikers, naast een 'standaard' variant voor € 42,-. Zie https://store.filemaker.com Verschil lijkt vooral in de hardware specs te zitten: GB API per maand, opslag en aantal te hosten bestanden. Denk dat het instap-level voor kleine gebruikers wel interessant is voor kleine afnemers. Het huren van een VPS of nog erger, inzetten van eigen hardware, in combinatie met de gebruikelijke licentiekosten leidt m.i. tot een substantieel hoger prijsplaatje..
 10. Ben dus zeer benieuwd naar die inhoudelijke vergelijking.
 11. Inderdaad enorm. De vraag is wat het prijsverschil rechtvaardigt. Als er een rechtvaardiging is. De suggestie lijkt in ieder geval te zijn dat het gaat om grotere gebruikersgroepen.
 12. Beste mensen, We zien Appian als mogelijk concurrerend low-code platform opkomen. Is hier iemand in staat tot een vergelijkende analyse van FileMaker en Appian? Marsau
 13. Ik hiervoor een oplossing ontwikkeld, maar niet binnen een custom function. Daarvoor is het m.i. te complex en te weinig standaardiseerbaar. Denk dat je wat dieper moet nadenken over wat je precies/werkelijk nodig hebt.
 14. Dat is het standaard pad van de backups. Maak een backup schedule aan dat opslaat naar een andere lokatie.
 15. Denk dat je vragen iets te breed zijn voor beantwoording in het forum. Er is van alles denkbaar, afhankelijk van je business behoefte.
×
×
 • Create New...