Jump to content
  • 0

Upgrade naar filemaker 14 advanced ?


goosse

Question

Ik heb filemaker 12 advanced en daar een aantal applicaties meegemaakt voor mijzelf en anderen. Nu ben ik aan het kijken of ik naar versie 14 wil of moet overstappen.

Nu kan ik omdat ik studeer de versie 14 voor niet al te veel geld kopen maar dat is niet de advanced versie die ik van 12 heb.

Mijn vraag is of jullie de upgrade naar 14 vanaf 12 de moeite waard vinden en of als je met de advanced versie gewend bent te werken de normale versie een optie kan zijn?

 

Is het misschien een optie om met versie 14 te ontwikkelen en eventueel een oplossing dan met filemaker 12 advanced aan te passen. Dan werk je met 2 versies door elkaar maar geen idee of dat een issue is?

Link to comment

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Script debugger is niet aanwezig in de "gewone" versie. Daar alleen al voor zou ik sowieso voor een advanced gaan als je wil ontwikkelen.

 

Verder zijn er zaken die niet in 12 kunnen maar wel in 14. Je kan gerust vanuit 12 ontwikkelen en de oplossing gebruiken in 14. Omgekeerd zal dat moeilijker zijn.

Link to comment
  • 0

Ok dank allen

Ik geef zelf de voorkeur aan de advanced versie maar ik kan voor 30 Euro de pro versie krijgen en dan is een verschil van 300 euro best veel.

Voordelen van de script debugger en kopieren van velden etc. Is wel erg prettig daarom ga ik binnekort toch de advanced versie aanschaffen van filemaker 14..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...