Jump to content

Mr Bean

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 1. Staat in de handleiding van 360scriptmaster Plugin staat in de map "Extensions" van filemaker Deze staat hier vermeld, kan hem alleen niet aanvinken dan krijg de foutmelding. Precies het bovenstaande verhaal van Jeroen Aarts.
 2. Menno Onderstaand de gebruikte java versie java version "1.5.0_06" Java 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_06-112) Java HotSpot Client VM (build 1.5.0_06-64, mixed mode) Scriptmaster versie is 4.205. De andere plugin is "auto update" verder niets actief ( ook niet gehad ) . Geen idee of java goed werkt, hoe controleer ik zoiets ?? Heb wel de update uit moeten voeren om de juiste java versie te hebben.
 3. Menno Het gaat om een eigen plugin van 360scriptmaster ( email verzenden in HTML ) Het betreft een PowerPC G4 met OSX 10.4, de java versie is hopelijk weet je nu meer, heb filemaker al opnieuw geïnstalleerd maar zonder resultaat.
 4. Bij mij het zelfde probleem, maar dan op een Mac. Bij alle overige gebruikers probleemloos de plugin kunnen installeren. Het betreft een machine met besturingssysteem OS X 10.4 // Filemaker 9 Filemaker al opnieuw geinstalleerd maar nog steeds het zelfde probleem. Iemand een suggestie ?? bvd Arjan
 5. Mr Bean

  360scriptmaster

  Felix Excuus uiteraard zonder dubbel slash, type fout van mijn kant. Het ander klopt indd heeft met Java te maken.
 6. Mr Bean

  360scriptmaster

  Onder tussen al gevonden !! /Volumes//Macintosh HD/Users/Arjan/Desktop/Documenten scanner/ wanneer de locatie geen boot drive is dan word het : /Users/Arjan/Desktop/Documenten scanner/
 7. Mr Bean

  360scriptmaster

  zoek het op nu al op met Get ( BureaubladPad ) met een aanvullende map toegevoegd. Niemand een suggestie ?? of heeft het iets met toegangs rechten te maken ???
 8. Mr Bean

  360scriptmaster

  Dank voor je reactie Felix Geeft nog steeds het zelfde resultaat, ook wanneer ik een variabele aanmaakt met : Get ( BureaubladPad ) & "test.pdf" Hoe moet ik de locatie van de bijlage's correct invoeren ?? evt uit een globalfield gr Arjan
 9. Forumgenoten op jullie advies ben ik gaan stoeien met de 360scriptmaster, geweldig programma overigens. Alleen bij het verzenden van email bijlage krijg ik het niet voor elkaar om de juiste pad aan te gegeven. krijg steeds onderstaande foutmelding : java.io.fileNotfoundException : /Macintosch HD/Users/Arjan/Desktop/Test ( no such file or directory ) De pad word aangemaakt via een variabele als onderstaand : Variabele instellen [$path ; waarde ; Get ( bureaubladpad ) & "/Test/" ] ( /Test/ = de map op mijn bureaublad met een PDF bestand wat als bijlage verzonden moet wo
 10. In filemaker 9 werkt dit ook !! Was daar ook de enige oplossing om zonder plugin meerdere PDF's tegelijk te mailen
 11. Mr Bean

  Datum bereik

  Jan Kijk eens bij deze link, viewtopic.php?f=16&t=7637
 12. Hartelijk dank voor Uw aanvulling, Ga hier ook mee aan de slag.
 13. Heren dank voor Uw reactie Mailit lijkt me de juiste oplossing. Heeft iemand misschien wat voorbeeld scripts om mee te stoeien.
 14. Bedank voor de tip, heb h'm nu ook draaiend
 15. Beste Forumgenoten Bestaat er een mogelijkheid om meerdere bestanden toe te voegen aan eenzefde e-mail met de scriptstap "post verzenden" er kunnen wel meerdere paden worden opgegeven waarvan filemaker het eerst bruikbare pad benut, maar ik zou graag meerdere paden opgeven naar verschillende bestanden die ieder afzonderlijk worden toegevoegd aan dezelfde mail Dit is voor ons noodzakelijk om de algemene voorwaarden mee te zenden als 2e bijlage Zie graag jullie reactie tegemoet .
×
×
 • Create New...