Ga naar inhoud

karizmatikalem

Leden
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Dank u voor uw reactie. Helaas valt er niks aan te doen.
  2. Besten, Ik heb een probleem waar ik graag een oplossing voor zoek. Send Mail via Cliënt side opent de Microsoft Outlook. Vervolgens worden de e-mailadres, subject en de bericht gegevens ingevuld en de bijlage automatisch toegevoegd. Wat ik hierna graag wil, de outlook minimaliseren en een extra bijlage naar deze mail slepen. Wat ik ook graag wil, een stukje tekst ergens anders kopiëren in deze mail plakken. Helaas dit laatste lukt niet. Want outlook kan ik niet verkleinen. Ik kan ook niet overschakelen naar andere schermen. Enige wat ik kan doen is of de outlook sluiten of de mail versturen. Dit heb ik enkel bij Windows os en bij Mac gaat het goed. Is er misschien een manier om dit probleem te verhelpen? mvg.
  3. Ik verwacht eigenlijk niet echt grote verbeteringen of nieuwtjes. Het zal wel mooi zijn, als ze iets voor de versie beheer inbouwen.
  4. Late reactie, maar dit jaar was ik er ook 2 dagen lang in mooi stad Brugge bij FM Summit...
  5. 2 weken geleden had ik ook geprobeerd om FM server 11 op Win 7 te installeren en dat lukte me toen ook niet en ik kreeg precies deze probleem. Helaas heb ik daar nog geen oplossing gevonden...
  6. Beste Filemaker lief hebbers, Ik werk momenteel full time bij een Filemaker Developer software bedrijf in Amstelveen. (Referentie opvraagbaar!) In afgelopen periode heb ik mijn 15 jarige kennis met Filemaker uitgebreid/doorontwikkeld door deel te nemen en samen te gaan werken met een dynamiek professionele Filemaker Developers team en gebruik te maken van nieuwe technieken en uitdagingen. Mijn hoofdtaken zijn als: - Installeren van FIlemaker server en configureren. - Ontwikkelen van nieuwe database applicaties. - Onderhoud en beheer van bestaande applicaties. - Maken van Filemaker - Exact Globe koppeling. - Maken van Filemaker - MailChimp koppeling. - Ondersteuning bieden aan klanten. - Analyseren wensen klant en vertalen naar functioneel ontwerp. Projecten waar ik aan gewerkt heb: - CashDesk (van begin tot einde) - Urenregistratie (van begin tot einde) - DashBoard (van begin tot einde) - Klachten form op Webdirect (van begin tot einde) - Reparatie App (doorontwikkelen / bugs weg werken) Sinds de jaren 2000 vanaf versie 4 heb ik bijna met alle versies van Filemaker gewerkt. Hierdoor kan ik de klanten die nog applicaties hebben die door oude versies ontwikkeld zijn, heel goed kan helpen door mogelijke aanpassingen en doorontwikkeling mogelijkheden. Ik wil bij deze graag aangeven dat ik opzoek ben naar nieuwe uitdagingen, kennis delen en nieuwe team werken. Met vriendelijke groet, Hamit Ozsonmez Dordrecht hamit.ozsonmez@gmail.com Woon in Dordrecht, maar kan overal in Nederland gaan werken!
  7. Hallo, Bij deze wil ik jullie graag op hoogte houden van stand van zaken. De facturen met factuurlijnen + Accounts en Contacten kan ik momenteel posten via een API naar exact online. Ik geef ook mijn factuurnummer mee die ik via mijn oplossing gemaakt heb. Hiervoor heb ik een tussen bestand gebouwd die eerst op aanvraag de gegevens via mijn FM factuur programma de facturen, factuurlijnen, accounts en contact gegevens binnen haalt. Vervolgens als tweede stap ga ik al deze records naar Exact Online verzend klaar maken. Met dit bedoel ik dat ik ze httppost klaar ga maken. Als laatste stap ga ik bij exact online inloggen en hierna heb ik de open lijn waarmee ik de gegevens vanuit mijn tussen bestand naar exact kan posten. Alle facturen komen als boeking in het Exact terecht. Wat ik nog moet maken is dat dit helemaal automatiseren zodat het 1 keer per dag automatisch de gegevens binnen tussen bestand gehaald wordt, daarna verzend klaar maken en inloggen op de exact online en posten naar exact. Voor dit laatste moet ik nog gaan uitzoeken hoe ik het het beste kan doen. Of hebben jullie al vast wat tips waar ik ook aandacht moet geven?
  8. Beste Mensen, Ik ben al een tijd bezig om een koppeling te maken die de facturen die FM gemaakt zijn, die via API de exact online gaat in schieten. Zijn er misschien mensen die hier al een ervaring hebben?
  9. De uitgangs punt van hier, dat het moet werken en goedkoop moeten zijn. iPhone of iPod + internet om live de gegevens te posten + FM server met concurrent connecties zal een dure project gaan worden die uit eindelijk niet ga komen.
  10. Beste mensen, Is het mogelijk een valuelist te maken door middel van ExecuteSQL die in alle lay-outs werkt, zonder een relatie verplichting?
  11. Ik moet iets vinden die ook niet te belastend zal zijn voor de klant. Ik kijk naar oplossingen waarbij klokken mogelijk is met smssen. De tijden moeten in een database komen. Het kan een web service zijn waarbij ik met een odbc verbinding eind van de week de tijden importeer in mijn FM app. Het zal heel mooi zijn als ik een apparaat kan vinden waarin simkaart in gaat en die enkel alleen maar met 1 of 2 drup knops naar ingestelde service nummer bericht stuurt.
  12. Ik zal nog even goed over na denken en de mogelijkheden en de mogelijke kosten goed in kaart brengen en dan even met de opdracht gever kortsluiten. Bedankt tot zo ver en als er nog andere ideeën zijn, dan hoor ik het graag.
  13. Ik denk dat het uit eindelijk ook wel gebeurd, maar dat zal mijn probleem niet moeten zijn. Enigste waar ik me momenteel bezig hou, hoe kan ik dat automatiseren?
  14. Het meest voorgekomen probleem is nu de volgende. Stel: Cliënt heeft een zorg contract voor 2 uur per dag, maar de verzorgster/verzorger werkt 1 uur en vertrekt. Verzorgster wordt wel betaald voor 2 uur maar de Cliënt verwacht dat hij/zij nog 1 uur zorg zal krijgen. Om de problemen te voorkomen die hierdoor kunnen ontstaan, wil de werkgever dat de in en uit-klokken onder controle van de cliënt gebeurt. Wat ook misschien wel een goedkoop oplossing kunnen zijn: Een 1 of 2 knoops apparatuur die enkel sms'jes kan stuurt. Als verzorger/verzorgster bij Cliënt binnen komt, dan gaat de client 1 sms'je sturen door de knop in te drukken en weer 1 sms'je versturen als hij/zij weer weg gaat. Wat denken jullie hierover?
  15. Ik heb even gekeken naar Barcode scanners met geheugen. Als de klanten barcodes in hun bezit hebben en de werknemers lopen met zo'n scanner. Dan kunnen zij makkelijk in en uit scannen. Bestand die in het geheugen staat moet natuurlijk door de slimme werknemers niet gemanipuleerd kunnen worden. De in en uit geklokte tijden moeten niet bewerkt kunnen worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...