Ga naar inhoud
  • 0

Filemaker programma's niet toegankelijk


ReneBax

Vraag

De volgende situatie kan ontstaan. Binnen het bedrijf draaien 3 verschillende filemaker programma. Maximaal 5 medewerkers mogen tegelijkertijd werken aan Filemaker. Deze situatie komt niet vaak voor dat het er meer zijn.

 

Nu staan alle drie de Filemaker programma's open, nummer 1, 2 en 3. Nu komt het wel eens voor (onder welke condities dit gebeurd is niet te voorspellen) gewerkt wordt in Filemaker 3 en dat de programma's 1 en 2 niet meer bereikbaar zijn. Pas als programma 3 wordt gesloten zijn deze wel ineens toegankelijk. Waar zou dit aan kunnen liggen.

Link naar reactie

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Alvast bedankt voor de tip. Ik heb echter te maken met een kleine 5 gebruikers die maximaal 3 bestanden delen. Op een willekeurig moment is alleen het actieve document nog maar te benaderen terwijl de andere helemaal niet toegankelijk zijn. Is het niet meer toegankelijk zijn een gevolg van teveel open bestanden met meerdere gebruikers?

Link naar reactie
  • 0

Is het altijd dezelfde applicatie die de andere blokkeert? Indien ja zou het kunnen dat je een venster opent dat, zoals wij het noemen, "modal" is. Hiermee bedoel ik dat het sluiten van het venster wordt verhinderd door het pauzeren van een script. Het zou ook kunnen dat een script ongewenst gepauzeerd blijft, waardoor het sluiten van vensters of veranderen van vensters ook niet meer mogelijk is.

 

Zo kan je namelijk niet meer weg van dat venster en zijn de andere vensters onbereikbaar.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...