Jump to content
  • 0

Filemaker programma's niet toegankelijk


ReneBax

Question

De volgende situatie kan ontstaan. Binnen het bedrijf draaien 3 verschillende filemaker programma. Maximaal 5 medewerkers mogen tegelijkertijd werken aan Filemaker. Deze situatie komt niet vaak voor dat het er meer zijn.

 

Nu staan alle drie de Filemaker programma's open, nummer 1, 2 en 3. Nu komt het wel eens voor (onder welke condities dit gebeurd is niet te voorspellen) gewerkt wordt in Filemaker 3 en dat de programma's 1 en 2 niet meer bereikbaar zijn. Pas als programma 3 wordt gesloten zijn deze wel ineens toegankelijk. Waar zou dit aan kunnen liggen.

Link to comment

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Alvast bedankt voor de tip. Ik heb echter te maken met een kleine 5 gebruikers die maximaal 3 bestanden delen. Op een willekeurig moment is alleen het actieve document nog maar te benaderen terwijl de andere helemaal niet toegankelijk zijn. Is het niet meer toegankelijk zijn een gevolg van teveel open bestanden met meerdere gebruikers?

Link to comment
  • 0

Is het altijd dezelfde applicatie die de andere blokkeert? Indien ja zou het kunnen dat je een venster opent dat, zoals wij het noemen, "modal" is. Hiermee bedoel ik dat het sluiten van het venster wordt verhinderd door het pauzeren van een script. Het zou ook kunnen dat een script ongewenst gepauzeerd blijft, waardoor het sluiten van vensters of veranderen van vensters ook niet meer mogelijk is.

 

Zo kan je namelijk niet meer weg van dat venster en zijn de andere vensters onbereikbaar.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...