Jump to content
  • 0

Filemaker programmeur gevraagd. Fulltime, geen freelance!


dudematters

Question

Beste leden van dit forum, kan ik iemand enthousiast maken voor een mooie baan als FM ontwikkelaar? Het is een full-time baan, we zijn geen bemiddelaar! Je komt echt bij ons werken!

 

Dude Management maakt software voor het MKB. We zijn officieel Filemaker ontwikkelaar (FBA en Technet). Ons kantoor in Uden is de uitvalbasis voor ICt’ers die allemaal een beetje vakidioot zijn maar wel met een doel! Onze krachtige software maakt namelijk het verschil voor de klant en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Wij zoeken een Filemaker programmeur (M/V) met een passie voor programmeren en slim genoeg om dingen simpel te houden. Heb je aantoonbare ervaring in Filemaker Pro (9-10) en het ontwikkelen van Filemaker web applicaties dan willen we je graag ontmoeten. We werken met Mac's en PC's (Windows/Linux)

 

* Jij bent: zelfstandig, sociaal, commercieel, pragmatisch en een doorzetter.

* Jij hebt: een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geen 9 tot 5 instelling en liefde voor het vak als programmeur. Je opleiding vinden we niet zo belangrijk, je motivatie daarentegen wel!

Werk jij straks met ons aan onze unieke en uitdagende projecten? Dan bieden we een goed salaris + bonus naar prestatie. Mail je cv met motivatie naar info@dude-management.com. Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature neem dan contact op met D. Impens, 0413 784696.

 

Wervingsbureaus en bemiddelaars: Geen interesse, bel/mail ons niet !!!!

Link to comment

5 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...