Ga naar inhoud
  • 0

Filemaker programmeur gevraagd. Fulltime, geen freelance!


dudematters

Vraag

Beste leden van dit forum, kan ik iemand enthousiast maken voor een mooie baan als FM ontwikkelaar? Het is een full-time baan, we zijn geen bemiddelaar! Je komt echt bij ons werken!

 

Dude Management maakt software voor het MKB. We zijn officieel Filemaker ontwikkelaar (FBA en Technet). Ons kantoor in Uden is de uitvalbasis voor ICt’ers die allemaal een beetje vakidioot zijn maar wel met een doel! Onze krachtige software maakt namelijk het verschil voor de klant en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Wij zoeken een Filemaker programmeur (M/V) met een passie voor programmeren en slim genoeg om dingen simpel te houden. Heb je aantoonbare ervaring in Filemaker Pro (9-10) en het ontwikkelen van Filemaker web applicaties dan willen we je graag ontmoeten. We werken met Mac's en PC's (Windows/Linux)

 

* Jij bent: zelfstandig, sociaal, commercieel, pragmatisch en een doorzetter.

* Jij hebt: een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geen 9 tot 5 instelling en liefde voor het vak als programmeur. Je opleiding vinden we niet zo belangrijk, je motivatie daarentegen wel!

Werk jij straks met ons aan onze unieke en uitdagende projecten? Dan bieden we een goed salaris + bonus naar prestatie. Mail je cv met motivatie naar info@dude-management.com. Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature neem dan contact op met D. Impens, 0413 784696.

 

Wervingsbureaus en bemiddelaars: Geen interesse, bel/mail ons niet !!!!

Link naar reactie

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...