Jump to content

Hulp gezocht bij ontwikkelen van een Filemaker toepassing


Recommended Posts

wij hebben jaren gelden voor onze opleiding een programma laten ontwikkelen om door onze studenten verslag te laten doen van hun leerwerk met cliënten.

Daarin doen zij verslag in een aantal verschillende velden en moeten, voor de analyse die ze moeten doen, heen weer kunnen springen tussen die velden. Daarvan is het van belang dat de cursus blijft staan, in de verschillende velden, waar ze gebleven waren.

Bovendien moet en verschillende stukken tekst tijdelijk opgeslagen worden en in een ander veld weer op volgorde opgeroepen met nummering.

Het gehele verslag moet opgestuurd worden naar een supervisor, die het van commentaar voorziet en retourneert. Het commentaar van de supervisor moet door de student niet meer gewijzigd kunnen worden.

Er moeten meerdere contact momenten op die manier met één cliënt bij elkaar gehouden worden. Maar verschillende cliënten moeten apart van elkaar blijven.

Het maken van de structuur, springen tussen de velden e.d. kan ik wel. Het op zijn plaats houden van de cursor en het tijdelijk opslaan van delen van de tekst gaat mijn filemaker kennis te boven.

De cliënt scheiding zou ik denk ik wel kunnen oplossen maar meedenken/meewerken van een ervaren programmeur zou zeker helpen.

Doel van de hele exercitie: het beschikbaar maken van het programma zowel voor mac als windows. nu is het afhankelijk van microsoft dot net en dus windows.

Bovendien willen we alle op deze manier gegenereerde gegevens anoniem beschikbaar maken als leermiddel voor latere studenten in een centrale database.

 

Vraag.

1 kan dit in filemaker?

2 wie is tegen een acceptabele prijs bereid mij te helpen.

 

het oude programma is eventueel in te zien, als je serieus interesse hebt stuur me dan maar een pm dan stuur ik het je.

 

Franc

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...