Jump to content
  • 0

Record door een andere gebruiker gewijzigd


mischa

Question

Via FM7 plaats ik data in een mysql database. Dezelfde database kan ook benaderd worden via een online dashboard door derden.

 

Nu is het volgende aan de hand. Als ik via FM7 een record aanmaak, dan kan deze zonder problemen gewijzigd worden via het online dashboard. Ik kan hem zelf later ook weer wijzigen in FM.

 

Echter, als het record via het online dashboard is aangemaakt, kan ik hem in FM niet zondermeer wijzigen. Bij elke wijziging krijg ik een dialoogvenster te zien met 'Deze record is door een andere gebruiker gewijzigd nadat u deze record bent beginnen te bewerken. Wilt u uw wijzigingen toch opslaan en de wijzigingen van de andere gebruiker mogelijk overschrijven?'

 

Ik weet zeker dat de gebruiker niet meer is in het online dashboard is ingelogd en/of het record open heeft staan. Ook als ik meerdere wijzigingen achter elkaar wil doen in FM krijg ik deze melding.

 

Iemand enig idee hoe dit op te lossen?

Link to comment

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Helaas. Ik heb een trial van FM gedownload. Ook hier blijf ik het probleem houden. Bij elke wijziging die ik doe krijg ik dezelfde vraag:

 

Deze record is door een andere gebruiker gewijzigd nadat u deze record bent beginnen te bewerken. Wilt u uw wijzigingen toch opslaan en de wijzigingen van de andere gebruiker(s) mogelijk overschrijven?

 

Als ik vervolgens op OK klik dan slaat hij de wijzigingen overigens wel op. Het probleem is dat het record in scripts zich ook vreemd gedraagt. Het script blijft hierdoor hangen.

 

Hoe kan ik het record vrij geven?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...