Jump to content

RON7

Leden
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

 1. Outlook express bij extra opties externe toepassingen rechten geven om te mailen.Voor Microsoft Outlook moet je een hulpprogramma installeren, vind je op het forum.
 2. RON7

  Jean & Mod

  Dit zat id mailbox Als we echter de FM handleiding raadplegen lees je het volgende. Mathematisch gezien is de nieuwe Mod() dus correct terwijl hij in de 5 versie vereenvoudigd werd berekend, indien je op een simpele calculator Mod(-10 ; 3) opvraagt is het resultaat immers 1.
 3. Daar ik zie dat het een selfjoin is kan je het simple oplossen door gebruik te maken van auto enter calculations.Dossier A is A & B en dossier B is B & A... met deze methode heb je geen scripts nodig en zodra een key wijzigt wijzigt die ook in het andere veld Grtz Ron
 4. Of volgnr veld instellen als tekst "0000000001" wordt dan automatisch "0000000002" enz..
 5. Maak een eigen dialoogvenster aan met behulp van een popup
 6. Excel Je kan met crystal reports vlot diverse rapporten genereren ! Maar waarom niet met Fm zelf , is toch vlot aan te maken ?
 7. Denkelijk een foutieve occurence in je lijst gebruikt , check je velden en kijk eventuele calculaties na
 8. en korter kan zo ga naar layout naam door berekening if (Get (GevondenTelling) ≤ 1 ; "layout1" ; "layout2" )
 9. In dit geval bouw ik nogal eens een trigger in met bvb de Doscript plugin, het gerelateerde record / veld wordt dan via scripting aangepast.
 10. Dit voorbeeldje van ISO zal je zeker op weg helpen. UltimateSorting.rar
 11. Je bedoelt waarschijnlijk dat een relatie op een unstored calculation niet mogelijk is, je kan dit wel oplossen door een auto enter calculation voor het betreffende veld te gebuiken...deze is wel indexeerbaar.
 12. Je kan met de SQL script stap enkel de nodige data uit je Mysql tabellen importeren.Mits enige kennis van SQL is dit een niet te zware klus...denk aan SQL JOIN enz...
 13. Er zijn zeker nadelen,accounts in meerdere databanken,aparte related calculation fields moeten telkens met relaties in data worden aangemaakt,related valuelists,eventueel risico van vertraging ...enz Handiger en meer overzicht wanneer men geen separatie toepast. Corruptie kan trouwens zowel in interface als in data voorkomen, dus geen reden om separatie in te voeren. En heu groot ? 5 miljoen records of zo...gebruik SQL table met FM
 14. Klopt wel Joris maar de vraag is volgens mij dat Medic enkel op de laatste pagina in het voetgedeelte tekst (handtekening...) wil afdrukken,dat kan eenvoudig in een portaal met een selfjoin relatie op paginanummer. Vergelijkbaar met factuur totalen die enkel op de laatste pagina getoond worden,topic is dacht ik enige tijd geleden door Rony Rabijns gepost.
 15. IS op het forum te vinden,maak in je voet een portaal met velden (naam , handtekening) gerelateerd aan het paginanummer,enkel de laatste pagina (1,2, of whatever) zal dan je naam vertonen.
×
×
 • Create New...