Jump to content
  • 0

Javascript functie aanroepen vanuit Filemaker ?


Donamd

Question

Ik ben wat aan het experimenteren met Javascript in een webviewer.  De toepassing die ik nu gemaakt heb is een grafische voorstelling van een planningsbord.  Hiervoor wordt data verzameld via Filemaker en samen met javascript en html uitgevoerd wordt in een webviewer.  Met drag en resize in Javascript kunnen de taken verplaatst en aangepast worden. 

De hierdoor ontstane aanpassingen worden via Filemaker.performscript doorgegeven aan Filemaker en op deze wijze in de database bewaard.  Tot dus ver lukt alles goed.

Nu wil ik een extra taak aanmaken vanuit Filemaker.  Daarna dacht ik om een javascript functie aan te roepen waardoor deze extra taak zichtbaar wordt in de webviewer.

Kan dit ?  Ik kan natuurlijk de data opnieuw laten aanmaken vanuit Filemaker en opnieuw doorsturen naar de webviewer, maar dit geeft een slordig resultaat.  Hierdoor wordt het scherm van de webviewer gerefresht en stelt het planningsbord zicht terug in vanaf de begin locatie.  Hierdoor komt de gebruiker niet op dezelfde plaats terecht in het planningsbord terecht.

Iemand een idee ?

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...