Jump to content

Donamd

Leden
 • Posts

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Answers

 1. Donamd's post in Kan niet meer aanmelden met host bij Filemaker Server was marked as the answer   
  Probleem is intussen verholpen.  De Windows Server had wel degelijk een vast Ip adres maar blijkbaar heeft de Windows Probleemoplosser ( zoals gemeld in mijn eerste berichtje ) er iets te hard tegenaan gegaan en heeft deze het vast IP adres gewist en aangepast naar Automatisch.  Intussen had een toestelletje van Synology het oorspronkelijke IP adres ingenomen.  Doordat we niet onmiddellijk de link konden leggen met het IP adres en wat hier aan gekoppeld was kwamen we er uiteindelijk op uit dat een toestelletje van Synology ( VS360HD ) de plaats ingenomen had.  Deze tijdelijk afgekoppeld - terug het oorspronkelijke Ip adres als vast ingesteld bij de server en alles terug zoals oud.
 2. Donamd's post in Verticale schuifbalk bij invoerveld was marked as the answer   
  Oplossing gevonden in een bericht van 2005 op Clarify.
   
   
 3. Donamd's post in Fout 101 bij uitvoeren script was marked as the answer   
  Probleem is opgelost.  Het probleem schuilde ivm het paswoord van bestand 2.  Ik heb onlangs enkele aanpassingen gedaan ivm paswoorden en bij het bestand 2 van Data bleek dit nog niet aangepast te zijn.
 4. Donamd's post in Java foutmelding 360 Works Scriptmaster was marked as the answer   
  Probleem is opgelost.
  Op de layout waarop het commando 'Ga naar Schermafdruk' werd toegepast stond een barcode veld, dewelke aangemaakt wordt door 360 Works Scriptmaster.
  In sommige situaties was er geen barcode berekend en kwam hierdoor in de versie van FM11 een vermelding Error te staan en kon het blad gewoon afgeprint worden met deze melding op.  Bij FM17  wordt dit niet afgedrukt en levert dit dus een foutmelding op.  Voorlopig heb ik het veld van de barcode er afgehaald en is het probleem opgelost.
  Taak is dus nu om er voor te zorgen dat er in alle gevallen een bestaande barcode geprint wordt en dat er geen Error meer voor komt.
   
 5. Donamd's post in Update 17.0.4 lukt niet was marked as the answer   
  Via de Filemaker Knowledge Base heb ik informatie terug gevonden over de update van 17.0.4.
  Hier heb ik de download geselecteerd, geïnstalleerd en zo lukt het wel.
 6. Donamd's post in SSL certificaat was marked as the answer   
  Het probleem heeft zich blijkbaar opgelost. Vreemd
  Nu ik deze morgen opnieuw naar de webpagina ging kreeg ik deze melding niet.  Ik heb geprobeerd via Chrome en via Internet Explorer.  Bij beiden geen probleem.
  Gisteren had ik ook via Chrome en Internet Explorer geprobeerd en toen kreeg ik de melding wel bij beide browsers.  Probleem blijkbaar dus opgelost.  Alleen is me niet duidelijk wat er gisteren dan mis is gelopen.
   
   
   
   
 7. Donamd's post in Script activeren op Server was marked as the answer   
  Probleem opgelost.  Via de Event.log zag ik dat mijn Opstart Script mee uitgevoerd wordt als de Scheduler een script uitvoert.  In dit script bevinden zich dan weer script stappen die niet gekend zijn voor FMServer.
  Ik heb nu in het begin van het Opstart Script een If Then regel toegevoegd die controleert op Get ( ApplicatieVersie ) = "Server ...".
  Indien aan deze voorwaarde voldoaan wordt, wordt het opstart script gesloten.
×
×
 • Create New...