Ga naar inhoud
  • 0

Website en Filemaker 8


DWL

Vraag

Ik heb een server waar een website op loopt. Nu wil ik daar ook filemaker op draaien en Instant Web Publishing. Nu krijg ik natuurlijk een foutmelding dat ik een andere poort moet gebruiken tot daar alles ok. Ik stel een andere poort in maar kan de database niet benaderen. Iemand die weet wat ik fout doe. Alvast bedankt

 

DWL

Link naar reactie

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Bewerken --> Samengebruik --> IWP aan ?

 

Ja Ron IWP staat aan, maar ik denk dat het te maken heeft met mijn netwerk. In mijn server (windows 2000 server) zitten 2 netwerkkaarten een voor het internet en een voor het netwerk (Internet delen). Ook draai ik op de zelfde server een website.

 

Nog iemand suggesties ?? Alvast bedankt

 

DWL

Link naar reactie
  • 0

Ik heb ook een eigen Apache in een pc met twee netwerkkaarten, en een websitenaam door een account bij dyndns. Het werkte na enkele minuten al toen ik met IWP begon te experimenteren. Ik heb toen wel gemerkt dat je de prefix http:// in de adresbalk MOET typen. vb:

http://jewebsitenaam.be:591 IWP voegt daar zelf dan nog /fmi/iwp/res/iwp_home.html aan toe. Misschien was het al duidelijk, maar denk je er ook aan dat je Filemaker moet laten openstaan?

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...