Jump to content

Het is eruit! Het is eruit!! HET IS ERUIT!!!


AvD

Recommended Posts

Er staan op talloze plaatsen scheuren in de muren en de deurhengsels hangen los. De wind waait binnen door de gebroken ruiten. Toch geurt het nog naar solfer en brand. De vloer is overal bedekt met zwart, vettig roet. Op vele plaatsen ligt nog glibberig groen slijm.

Seppe zit bedremmeld op wat rest van een stoel. Gescheurd hemd, het hoofd in een onnatuurlijke knik naar links. Ik kan m'n ogen nog altijd niet geloven, maar als ik naar mijn bebloede handen kijk - nee, het is geen bloed - het lijkt wel gestold pek... Deze gruwel wil ik nooit meer meemaken.

De Fujitsu Siemens Quad ziet er vreemd uit. De onderkant is nog helemaal zwart geblakerd. Er komt nog wat rook uit wat ooit een DVD-drive is geweest.

 

Maar het is eruit!

 

Het is eruit! HET IS ERUIT!

 

FileMaker sharing laat zich gewillig aanklikken. Een zonnestraal priemt naar binnen en warempel, ik hoor een vogel. Als ik naar buiten kijk, zie ik een schitterend licht, maar ook heel in de verte een roetzwarte horizon. Het kost me moeite mijn ogen op dat licht te houden. Er verschijnt iets wat op een Sint Andries-kruis lijkt, een grote, grote X. Daarnaast staat nog iets. Een vlag of zo. Of is het een P? Ik weet het niet.

FileMaker draait nog steeds als een zonnetje.

 

HET IS ERUIT !!

Link to comment

toen ik indertijd op verplicht vrijwillige cursus bedrijfshulpverlening werd gestuurd, dacht ik dat het gevaarlijkste kantoorwerk nietjes uitpeuteren was.

Vanaf heden denk ik daar geheel anders over. ontwikkelen is een heroisch vak, dat zie je zo. of zoals mijn schoolmeester latijn placht te zeggen (nog langer geleden): "het lijkt hier Pompeï wel!"

 

:D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...